Sayfa 459/1004 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Peki, bundan sonra önerinize uygun hareket edeceğim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tavuklar bile ciddiye almayacağı için, ben artık şöyle resimler koyuyorum:

Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    nagehan kim ya? ilk seçimde hepsi gidecek...suriyelilerde suriye ye...efendim neymiş onlar mülteciymiş BM ye göre zorla gönderemezmişiz...yok yav...nasıl bir mültecilik bu ki bayram olunca güle oynaya suriye ye bayram ziyaretine gidiyor bayram bitince geri buraya dönüyor...yemişim böyle mülteciliği...
    Mültecilerin, mülteci kampında tutulmaları gerekir! Tutulmadıklarına göre mülteci olmuyorlar.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. SP500 önceki zirvesini kırdı, DJI zirveyi zorluyor. İkili tepe olabilir mi diyordum sanırım olmayacak. Yine de 4 saat var seansın bitmesine. DAX ise önceki zirveyi bulamadı ama yaklaştı bayağı.

4. Bayram sebebiyle konakladığım otelde dün gece can sıkıntısından tv kanallarını gezerken TRT World’e denk geldim. Kaçınız böyle bir kanalın varlığından haberdar bilmiyorum ama dünya standartlarında bir yayın akışı yapmışlar. Mükemmel bir İngilizce aksanıyla haberleri sunan hanımefendi de Türk’tü. Olimpiyat haberleri olsun, dünyaya entegre diğer haberler olsun nefis çekimler ve leziz bir sunum.

Akabinde Across the Balkans diye bir program yapmışlar. Srebrenista katliamını dönemin gerçek kamera çekimleri, röportajları ile dünya dilinde, dünyaya haklılığını doğru şekilde anlatarak yapmışlar.. tek kelimeyle muhteşem. Demek ki istediğimiz zaman yapabiliyoruz.. elimizde adam gücü de yeterli eğitimli insan da var.. eskiden TRT2 ve TRT3de de böyle ara ara leziz programlara denk gelirdik..

Bir de TRT-1in köhnemiş sunumuna, devletin buram buram soğuk diliyle yapılan programlarına bakın.. 2 farklı dünya gibi, iki farklı dünya görüşünden çıkmışçasına.. bu toprakların insanı midnight express filmindeki gibi devletin soğuk yüzünü her gün TVde görmeyi hak etmiyor bence. Yazılı ve görsel medya insanların gelişiminde hala çok önemli bir unsur maalesef.

Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    SP500 önceki zirvesini kırdı, DJI zirveyi zorluyor. İkili tepe olabilir mi diyordum sanırım olmayacak. Yine de 4 saat var seansın bitmesine. DAX ise önceki zirveyi bulamadı ama yaklaştı bayağı.
    Bu foruma Fdow ile ilgili son kez yazıyorum, zaten kimsenin pek aldırdığı yok. İkili tepeyi falan geçiniz, FDow 1 yıl içinde 30512 altına inmez, 35000 üzerine çocuk oyuncağı gibi kolaylıkla çıkar, çok yakında 36000 üzeri rakamları konuşuruz.
    Bu da son yazımdır.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu foruma Fdow ile ilgili son kez yazıyorum, zaten kimsenin pek aldırdığı yok. İkili tepeyi falan geçiniz, FDow 1 yıl içinde 30512 altına inmez, 35000 üzerine çocuk oyuncağı gibi kolaylıkla çıkar, çok yakında 36000 üzeri rakamları konuşuruz.
    Bu da son yazımdır.
    Haydaaa. Abi feyz alıyorduk.

7. dow un arttığı gün msci turkey binde 7 eksi neden acaba???? tl de yatay

8. Kardeş Dow inmiş çıkmış bizi ilgilendirmiyor vade sonu çete hangi pozisyonda ise kimleri soyacaklar ise öyle kapanır..

Bu kadar analiz kasmaya gerek yok şirketler fk olarak dünya ile karşılaştir geç.

Pakistan Afganistan vs borsalarinda fk olarak karşılaştır bu çete nin hükmü gecsede mal ucuzsa bir gün değerini bulur boşver yaşamına bak çetenin çizdiği grafiğe fiyatlara takılma.

Başka yolu yok.. ya çeteden olacaksın ya bosvereceksin tiyatroyu..

Sayfa 459/1004 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •