SP500 önceki zirvesini kırdı, DJI zirveyi zorluyor. İkili tepe olabilir mi diyordum sanırım olmayacak. Yine de 4 saat var seansın bitmesine. DAX ise önceki zirveyi bulamadı ama yaklaştı bayağı.
Bayram sebebiyle konakladığım otelde dün gece can sıkıntısından tv kanallarını gezerken TRT World’e denk geldim. Kaçınız böyle bir kanalın varlığından haberdar bilmiyorum ama dünya standartlarında bir yayın akışı yapmışlar. Mükemmel bir İngilizce aksanıyla haberleri sunan hanımefendi de Türk’tü. Olimpiyat haberleri olsun, dünyaya entegre diğer haberler olsun nefis çekimler ve leziz bir sunum.
Akabinde Across the Balkans diye bir program yapmışlar. Srebrenista katliamını dönemin gerçek kamera çekimleri, röportajları ile dünya dilinde, dünyaya haklılığını doğru şekilde anlatarak yapmışlar.. tek kelimeyle muhteşem. Demek ki istediğimiz zaman yapabiliyoruz.. elimizde adam gücü de yeterli eğitimli insan da var.. eskiden TRT2 ve TRT3de de böyle ara ara leziz programlara denk gelirdik..
Bir de TRT-1in köhnemiş sunumuna, devletin buram buram soğuk diliyle yapılan programlarına bakın.. 2 farklı dünya gibi, iki farklı dünya görüşünden çıkmışçasına.. bu toprakların insanı midnight express filmindeki gibi devletin soğuk yüzünü her gün TVde görmeyi hak etmiyor bence. Yazılı ve görsel medya insanların gelişiminde hala çok önemli bir unsur maalesef.
dow un arttığı gün msci turkey binde 7 eksi neden acaba???? tl de yatay
Kardeş Dow inmiş çıkmış bizi ilgilendirmiyor vade sonu çete hangi pozisyonda ise kimleri soyacaklar ise öyle kapanır..
Bu kadar analiz kasmaya gerek yok şirketler fk olarak dünya ile karşılaştir geç.
Pakistan Afganistan vs borsalarinda fk olarak karşılaştır bu çete nin hükmü gecsede mal ucuzsa bir gün değerini bulur boşver yaşamına bak çetenin çizdiği grafiğe fiyatlara takılma.
Başka yolu yok.. ya çeteden olacaksın ya bosvereceksin tiyatroyu..
Yer İmleri