...!!!!!..
...!!!!!..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Herkese iyi bayramlar diliyorum.
Bayramın 1. günüde olsa yazmak istedim.Burada yazılanları yatırımcısıda ,şirket sahipleride okuyor.Aşağıdaki videoda VBT Yazılım sahibi Sn. Birol Başaran'ın Ekotürkteki konuşması var.İzlemeyen yatırımcılar zaten izlesin baştan sona ama özellikle borsadaki şirket sahipleri ve halka açılacak şirket sahipleri dinlesin . 11. Dakikadan itibaren Sn. Başaran diyorki:
''K.y .dostu olmak istiyoruz,bize güvenen k.y.yı korumak ve onlara kazandırmak istiyoruz,büyüme ve karlılığımızı da artırmak istiyoruz,bize yatırım yapana, bizde kaybettirmeden kazandırmak istiyoruz.''
Türkiyenin ve Türk borsasının böyle yüce gönüllü ,temiz ve büyük düşünen iş insanlarına çok büyük ihtiyacı var. Türk şirketlerine yatırım yaparak onlara çok büyük katkı ve destek veren ky ların değerinin iyi bilinmesi ve onların küstürülmemesi gerekir .Türkiyeden kripto piyasasına giden paranın ,borsanın en az 4-5 katı olduğu söyleniyor.
Türk ekonomisi için şu ortamda halka açılmaların önemini burda anlatmaya gerek yok.
Kazanılmayan para olsun ,para her yerden kazanılır ,dünyada kazanılacak çok para var ,iş insanlarımız bunların yollarını çok iyi bilir.
Borsada şirketlerin bu manada kendi işlerine ve büyümeye odaklanmaları,yatırımcılarına en azından Sn .Birol Başaran'ın bakış açısı ve mantalitesi ile yaklaşmaları gerekmektedir.
O zaman hem şirketler,hem yatırımcılar ve hemde Türkiye kazanacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=L5-pq_C8JWU
Dip başladı tavan serisi bitti taban serisi başlasın
Edata yı takip etmeye çalışıyor izlenimi var sanki.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Edata çizdi.
Tavanı bozdu
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Bilanço önemli değil mi peki? Bilanço hareket yönü belirlemez mi?
Yer İmleri