Rezervler swap uçaklar emanet ağa hicbirsey kalmadı bu sefer. Ötesi yok. Nasi olacak peki
Rezervler swap uçaklar emanet ağa hicbirsey kalmadı bu sefer. Ötesi yok. Nasi olacak peki
biden görüşmesi sonucu ne olduda dolar kuru 8.70 den 8.40 a savruldu..
troller cevaplasın bu soruyu..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Bu ülkeden bir nane olmaz. Bir taraf akp ye giydirecegim derken dini alet eden din ile alakası olmayan akp için İslam'a atıp tutuyor. Diğer taraf için bir anadolu sözü."Haram helal ver Allahım, kulun seçmez yer Allah'ım " modunda. Habire İslam'a giydirenler İslamcı diye. Bakın bir Hadisi şerifler var. " Eğer ki kıldığınız namaz sizi kötülüklerden alıkoymuyorsa o namaz değildir." Yine " Mümin kimdir sorusuna Peygamber efendimiz (sav) Mümin, elinden, dilinden, belinden emin olunan kimsedir demiştir" Her sakallı dede değildir Akp siyasi menfaati için dini kullanan bir mikrop topluluğudur. Bunlara giydirecegim diye İslam'a saldıranlar da küfür topluluğudur.
İslam'ın yaşandığı beldede herkesin canı mali mülkü güvende dedir. Liyakat esastır. Adalet her daim vardır. Bakın hadisi şerif vardır. Bunu aktaran rivayet edenlerin bir tanesi yalan söylemişse hayatında o hadis doğru hadis değildir. RTE aktarmış olsa geçerli olmaz. İslam bu kadar hassas. Hiç okumadan anlamadan RTE yada akp yi esas alarak İslam'a sallamayın. Gerçekten İslam'ın şeriatın olduğu yerde herkes güvendedir. Peki yeryüzünde varmı şuan yoktur. Benim bildiğim 4 halife ve kısmen ve dönemsel Osmanlıda yaşanmış. Adam şeriat gelince eli kesilecek sanıyor, eğer ki bir kimse ihtiyaç dahilinde elbise yiyecek içecek çalmışsa bunun hiç bir cezası yoktur. İslam yeryüzünün cennetidir. Gelişmiş ülkelerin çoğunda İslam'ın istemiş olduğu kurallar sayesinde o haldedir. Gelişmiş ülkeler de torpil, liyakat, hakkaniyet, Adalet gibi kavramlar bizden çok daha iyi yaşanır.
Tarihi daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Sizin gibi düşünmeyenlerin bu işleri bilmediğini sanmayın. Misal verdiğiniz 4 halife ve Osmanlıyı mesela özellikle okuyun. Bu dediklerinizin çoğunun yanlış ve zorlama olduğunu göreceksiniz derim naçizane. Ayrıca ülkedeki laiklerin çoğunun din ile bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Dinin kullanılmasını istemiyorlar.
audentes Fortuna iuvat
Bende aynı şeyden bahsediyorum. Akp dinini yaşayan bir parti değil. Sadece yaptığı her yanlışı dini kullanarak yapan menfaatci bir parti. Kimse dört dörtlük değildir ama bunların yaptığını izah edecek bir kelime yok. İtalya'da ki bir yolsuzluk operasyonu olmuştu o bunların yanında sivilce kalır. Bu ülkede her fitnede bunların parmağı var. PKK kadar tehlikelidir. Hatta bu ülkeye PKK dan daha fazla zarar vermiştir. Bugüne kadar bunların topladığı vergileri hiç bir hükümet toplayıp çarçur etmemiştir. Bunların topladığı vergiyle çarçur ettiği parayla bir Türkiye daha kurulurdu. Bunlar gelinceye kadar ülkeye her çakılan çivi bunlar zamanında satıldı çöpe atıldı.
Ben akp ye gitsem medyada iki RTE yi yücelten sözler söylesem iki saçmalasam. Akp konya yönetimine girerdim. İki ihale alsam ihya olurdum. Ama ben şerefli bir insanım kul hakkı yemek benim inancımda yok. Ben Allah'tan korkarım. Son iki cümlem her şeyin özeti.
Yer İmleri