Sayfa 579/804 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by cbgul44 Yazıyı Oku
    75
    Bekliyorum sayın foton

Satışlar
    Finans
    Hammadde zammı
    Çinko

Herşey olumlu gibi

Bence .
    YTD.

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    inşallah, hisse temel olarak çok güzel, bunu geçmiş sayfalarda yazdık, 2. çeyrek geldiğinde detaylı bir paylaşım yaparım.

2. bu çıkışı kısada biraz sindirmeli, hızlı geldik..

3. altta 144 üstü yukarıda 149 üstü her iki kalıcılık da güzel olur..

bol kazançlar..

4.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    inşallah, hisse temel olarak çok güzel, bunu geçmiş sayfalarda yazdık, 2. çeyrek geldiğinde detaylı bir paylaşım yaparım.
    bekleriz sn. foton..

5.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    Hisse daha öncede tahminde bulunduğumuz gibi bilançoyu daha yükseklerde karşılayacak anlaşılan,bilançoyla beraber umarız 200 üzerine atar inmemek üzere 300 olan hisselerden farkı olmadığı anlaşılır bilançoyla umarım,yatırım tavsiyesi değil zarar oluşabilir.ytd.

6. bol kazanclar arkadaslar cok sevdıgım forumdas arkadaslar var burda sadece merak ettıgım su anda temel olarak bıraz pahalı gıbı geldı erbos bu kadar sevılmesının nedenını merak ettım umarım tavan olur

7.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    bol kazanclar arkadaslar cok sevdıgım forumdas arkadaslar var burda sadece merak ettıgım su anda temel olarak bıraz pahalı gıbı geldı erbos bu kadar sevılmesının nedenını merak ettım umarım tavan olur
    benimki tamamen duygusal (teknik yani).. temel anlamadığım bir dal maalesef..

8.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    bol kazanclar arkadaslar cok sevdıgım forumdas arkadaslar var burda sadece merak ettıgım su anda temel olarak bıraz pahalı gıbı geldı erbos bu kadar sevılmesının nedenını merak ettım umarım tavan olur
    Temel olarak kıyaslamak gerekirse jantsa kar ve özsermayeya bakabiliriz artı sermaye ve işlem gördüğü fiyat ve oluşan piyasa değeri yani erbos kar ve özsermaye olarak ne eksiği var ayrıca alcar kar ve özsermaye bakalım yine erbosun ne eksiği var işlem gördükleri fiyata bakalım yani erbosun ne eksiği var bunlara vereceğiniz cevap sizide aydınlatır kardeşim.hayırlı bol kazançlar dilerim. ytd.

Sayfa 579/804 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •