Sayfa 795/1002 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Erdoğan : Pazartesi günü kabine toplantısında okullarla ilgili sunumlar yapılacak , temennimiz o ki yüzümüze eğitime geçebilmek , milli eğitim bakanımız gerçekten hazırlıklarını tamamlamışsa , okulları açalım diyorsa bizde kabinede ikna olursa açarız .

1 sata önce sağlık Bakanı okullar açılacak bu olmazsa olmazımız dememiş miydi ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Faiz konusunda Cumhurbaşkanından herhangi bir açıklama gelmedi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Tabi canım, kurumun en öneli geliri olan kurban derilerinin thk'na verilmesini yasaklayıp cemaatlere verilmesini serbest bırakan da cehape...
    ben yalanı atayım da siz zavallılar tartışa durun diyor kısaca..

Faiz konusunda birşey söylemedi.
    İyi mi kötü mü bilemedim.
    Gözler MB’de.
    Ama esas ben 3 Eylül de açıklanacak TÜİK enflasyonunu merak ediyorum.

Erdoğan: Suyu da yoktu ki İstanbul'un, kuraktı. Biz geldik, İstanbul'u suya kavuşturduk / Foreks Haber

CHP / Kılıçdaroğlu : Erdoğan, bırak “sorulara” vereceğin cevapları, bana edeceğin hakaretleri bile promptera yazdırmak zorunda kalıyorsun. Bir ilçe sular altında, ciddi felaket haberleri peş peşe geliyor ama senin ülkeyi yönetme kapasiten yok. Gazeteci fısıldaması ile söyleşi de gördü ülke sayende...

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Suyu da yoktu ki İstanbul'un, kuraktı. Biz geldik, İstanbul'u suya kavuşturduk / Foreks Haber
    milletin cinsel hayatı bile sekteye uğramıştı
    adam ertesi gün cumaya gidecek hayırlı akşamda andiri yapamıyordu..!!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Çakmaktaşını bile geldiklerinde tanıdık.

Sayfa 795/1002 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •