Erdoğan: (CHP'ye) Türk Hava Kurumu'nu çalışamaz hale getiren sizsiniz. Uçakların bakımını yaptırmayan, kurumun eski yöneticileridir
Erdoğan: (CHP'ye) Türk Hava Kurumu'nu çalışamaz hale getiren sizsiniz. Uçakların bakımını yaptırmayan, kurumun eski yöneticileridir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Ben sosyal medyaya hiç olumlu bakmıyorum. Meclisin açılmasıyla birlikte sosyal medyaya yönelik bir çalışmanın yapılması gerektiğine inanıyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Taliban’la bazı görüşmelere varıncaya kadar bizim ilgili kurumlarımız çalışıyor , hatta ben bile onların lideri durumunda olacak olanı kabul etme durumum olabilir .
![]()
![]()
![]()
Erdoğan : Sosyal medyadan abartıldığı üzere Sınırdan düzensiz göç akını söz konusu değil
Erdoğan: "(Düzensiz göç) Herkes şunu bilsin ki Türkiye yol geçen hanı değildir. Bütün bunları biz ölçüyoruz, biçiyoruz, adımımızı da ona göre atıyoruz."
Erdoğan: "Yakalanan Afgan düzensiz göçmenlerin önemli bölümü yetkili kurumlarımız tarafından tekrar Afganistan'a sınır dışı ediliyor."
Erdoğan : Şu an dünyada bizim sağlık oluşumunda ulaştığımız noktaya neredeyse benim diyen ülkeler ulaşamamıştır .
Erdoğan : Salgından korunmamızın tek yolu aşı, herkes aşısını olmalı .
Erdoğan: "(TURKOVAC aşısı çalışmaları) Neticeler şu ana kadar gayet güzel. Herhalde müjdeyi yıl dolmadan alacağız."
Yer İmleri