Günaydýn sülodan önceki efkan ala idi. Asýl gündem ile pek alakasý olmasa da usd try 8.3978
SM-A217F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydýn sülodan önceki efkan ala idi. Asýl gündem ile pek alakasý olmasa da usd try 8.3978
SM-A217F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ýn imzasýyla Resmi Gazete’de yayýmlanan Karara göre, Merkez Bankasý Baþkaný Yardýmcýlýðýna Semih Tümen atandý.
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ýn imzasýyla yayýmlanan Karara göre Merkez Bankasý Baþkaný Yardýmcýsý Oðuzhan Özbaþ görevden alýnarak bu suretle boþalan göreve Prof. Dr. Semih Tümen getirildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þerro : 8,4141 direnç noktasýna geldi.
Kýpýr kýpýr ibinatör.
Sabit kur rejimine geçtik galiba ne düþüyor ne de yükseliyor....
Siyasal islamcýlýktan venezuela beyaz peynir ve pudra þekeri krallýðýna terfi.....
Hiçbir þey soramadan programý bitiren gazetecilere de helal olsun...Onlara da çay yanýna bir güzel pudra þekerli keki hak ettiler...
Neyse güzel ülkemin düþtüðü duruma bak...Pazar günü SP yine video yükleyecekmiþ....Gaetecilerin yapamadýðýný SP yapýyor Hadi hayýrlýsý
YÖK ten rica ediyoruz üniversitelerde mafyaloji bölümünüde açsýn lütfen Bu yýl yoðun talep olacak gibi
https://www.facebook.com/rojnuce24/v...20558548976590
Dostum niye kýzdýn, küfür ediyorsun anlamadým. Yine hayal alemindesin. Adam bayaðý profesyonel. Onu mu kýskandýn bilemedim gitti. Mikrofonu kötü o kadar. Daha estetik bir mikrofon alabilirdi, o konuda hak veririm. Kocaman mikrofon almýþ...Madem tanýyorsun söyle iyiliðe geçer.
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Yeni bir hastalýk icat edilmiþ ! Artýk gördüðün- duyduðun gerçek deðildir, sadece ama sadece iktidar ne diyorsa gerçek odur.
Sanal bir alemde yaþýyoruz gibi. Ekrana bakýp duruyoruz. Misal ;Haftalarca dolar / tl. 8,32- 8,40 bandýnda adeta otlamak için aðaca baðlanan at gibi ayný yerde dönüp duruyor. Peki ; hani merkez eksi rezerv ile zordaydý ? Hani döviz sýkýntýsý had safhadaydý ? Hani dýþ güçler operasyondaydý ? Hani turizm sýkýntýlýydý ? Bu kadar kötülüðe raðmen bu haldeysek , daha kötüsü olamaz gibi. Demek ki artýk döviz le memleket hallerinin bir illiyeti yokmuþ !!
Zaten bankalarda yerlilere ait dedikleri dövizler benim gibi yerlilerde deðilmiþ. 80 küsür milyon nüfusun mutlu azýnlýðý 5 milyon civarýymýþ. Gerisi hikaye.... Güç kimdeyse patron o dur. Baþkanla ben ( forum ahalisini temsilen ) günlerce 3 kuruþ daha nasýl ekleyebiliriz diye boþuna uðraþýyoruz. Eklemenin formülü ancak , daha az gezerek, daha az tüketerek vb. olacak gibi....
Yer Ýmleri