Sayfa 58/142 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 457 - 464 arası.

Konu: ANHYT - Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.

1. Ortak,ben avivasadayim...şu yabanci ortaklık sermayesinin az olması piyasada lotun az olması beni avivaya yönlendirdi...nasılsa ikiside bes sonuçta hükümetin bes ile ilgili projeleri bitmeyecektir diye düşünüyorum

CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ortak,ben avivasadayim...şu yabanci ortaklık sermayesinin az olması piyasada lotun az olması beni avivaya yönlendirdi...nasılsa ikiside bes sonuçta hükümetin bes ile ilgili projeleri bitmeyecektir diye düşünüyorum

Hayırlı ılsun ortak. Sermayesi daha az, halka açıklıkta öyle ama buda öyle. Avisa değil artık agesa ve karını çok güzel artırıyor.hayırlı olsun

Devlet emeklilik ikramiyesi vermek istemiyo ortak birgün hetkesi mecburi besli yapacaktır göreve başlsr başlamaz fiye düşüniyorum ve tüm çalışanları

Herhalde seneyi 10 tl den kapatırsak şükür diyeceğiz. Varsın dursun köşede, elbet değerlenir.

5. Boşver bunu ortak,rakibine beklerim seni )) şaka bı yana sanki birden fırlayacakmis gibi bı his var bende anlht
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Herhalde seneyi 10 tl den kapatırsak şükür diyeceğiz. Varsın dursun köşede, elbet değerlenir.

Boşver bunu ortak,rakibine beklerim seni )) şaka bı yana sanki birden fırlayacakmis gibi bı his var bende anlht

Ortak ben iş bamkasından nefret eden ama iş bankasına gönül veren birisiyim. Geçmişe şöyle bi dönüp bakınca ben borsa hayatımda aslında gerçek anlamda kazandığım ve büyüğüm 4 kağıt vardır, tabi zamanında çapına göre.

İş girişim
    İşctr
    İş yatırım
    İş kurucu.
    Anhytı da ömürlük yapmaya karar verdim. Ve kazanacağım. Rakibin işi, sektörün işi de rast gitsin.ama asla agesa yapamam. İş bankasına gönül vermişim.
    Tabi neden sevmiyorum. Öğrenci iken verdikleri can simidi 200 tl maximum kredi kartımda puanlarımı biriktirmiştim yıllarca. Mesleğe atanınca yeni kart verdiler, dedim maximum puanlarımı aktarın. Aktaramayız beyefendi harcayın dediler. Dedim dağ başında nerde harcayayım, blöf attım kapatın hesabı dedim. Hiç benle uğraşmayıp anında kapattılar. Bende hışımla ulan ne varsa devlet bankasında var deyip ziraat yatırımdan koşa koşa hesap açtım. Tabi müşteri temsilcim uyuzdu. Komisyon indir dedim indiremeyiz dedi kasıntı kasıntı. Ve en son halkbankasına geçtim. Cillop gibi. Müşteri temsilcim 10 numara, parafta kullanıyom ama içimde işbankasına bi vefa vardır besler anadolu hayattan. Nokta.

7. 18 yaş altı bes katılımcılar 2 ayda 15 bin kişiyi aşmış...anadoluhayat temsilcisi bu rakamdan memnunmus...az değil mi bu rakam

18 yaş altı bes katılımcılar 2 ayda 15 bin kişiyi aşmış...anadoluhayat temsilcisi bu rakamdan memnunmus...az değil mi bu rakam

Az ortak baya az hemde. Ama zamanla artacaktır.devlet ilaç zammı değil sonuçtaki tek kalemde gelsin, gönüllülük esas.ben bu işten anadolu hayatın min 1 milyon bes katılımcısı eklemesini beklerim. Keza senin agesa içinde öyle. Bu hızla 11 yılda anca olur. Reklam şart. 15 bin demek 1 senede bu hızla 90 bin demektir. Min 150 tl den,bes portföy 13.5 milyon artar. Oda devede kulak 32 milyar portföye göre. Ama iyi tarafı şu bunlar besten sittin sene çıkmayacak kemik kadro oluşturuyor.
    Dediğim gibi bu seneti anadolu hayatta çöpe attım. Gelecek maçlara bakıyorum, fenerbahçe gibi olduk, hedef liderlikken küme düşecekti az daha. Hayırlısı. Sisteme ve anadolu hayata güveniyorum. Ama 9 altına da sağolsunlar bişey kalmadı oysa bikaç hafta önce çizerek götürüyorlardı 10.7 e.yanılmadım bu sene çöp. Belki kalan 6 ay biraz sürpriz yapar. Çeyreklik 150 m karlar gelir.

Sayfa 58/142 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •