Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
Ben bilmediğim ve sn. Oyunagelen de sağlık çalışanı olduğu için sordum sn. Baba_baskan. Amacım tartışmak veya tartışma çıkartmak değil kesinlikle. Kararınıza saygı duyuyorum ancak aşı olmayan kişilere gelebilecek kısıtlamalar olursa bunları da anlıyorum ve destekliyorum özellikle sn. Oyunagelen'in yazısını okuduktan sonra.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun çok sıkıntılı zor bir süreç benim de elbette aşı ile ilgili çekincelerim vardı ama kar - zarar olarak düşününce bana olmak mantıklı geldi 2 doz biontech oldum artık bir yan etkisi olacaksa da olacak elden gelen bir şey yok hastalığı beklemekten daha mantıklı geldi açıkçası. Çok dikkat edin sağlığınıza selamlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok benimde tartışma gibi bir durumum söz konusu değil.Bu işin sonunu Aşı getirmez. Bu işin sonunu tüm dünyada (hayat eve sığar diyecekler) hiç bir yerde kuş uçuşmayacak.
1 ayda kontrol altına alırlar. Aynı anda hareket edip kapama yapacaklar.
Ama öyle sen evdeyken ben çalışmayacağım.Evden kimse çıkmayacak.
Sadece Güvenlik görevlileri ve sağlık çalışanları onun dışındakiler kesinlikle çıkmayacak.
İhtiyaçlarda eve hazırlanacak. Bunu yapsalar sadece gıda dağıtacaklar. Ve hayatı bir ay erteletecekler.

Ama para tatlı ve vazgeçmiyorlar. Tüm dünya liderleri tek bir karar ile bunu yapabilir.