Sayfa 517/555 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527 ... SonSon
Arama sonucu : 4436 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

  1.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Malesef olay tamamen budur... herkesi gy mert bey ve info Twitter hesabına bunları yazması için davet ediyorum. Bunlar araco kurum kendi şirketinde vurgun yapanlara kim güvenip parasını emanet eder. Tabiki hukuki sıkıntıya girmeyecek şekilde derdimizi yazalım bu güvenilmez adamlara.
    Ben bu mert denen adama tweetten çok yazdım ben , adam engelledi beni hakaret etmedik birşey yapmadık halbuki , yüzlerine vurunca yaptıklarını cevap bile vermiyorlar / veremiyorlar , bencede herkes yazsın hatta spk ya da yazsın ben orayada çok yazdım , burda birbirimize saldıracağımıza gidip oralarda bunların yüzsüzlüklerini ifşa edelim , bu ne ya hergün - % 2 bir de utanmadan gün sonunda şu kadar alım yaptım ( yani şu kadar koyduk size diyorlar tabiri caizse) borsa da bunu da gördük ,

  2. #4130
    Barış Yılmaz Beyin 3.çeyrek için tahmini gelirleri hesapladığı format aşağıdaki gibi.
    2.Çeyrek 18.388 milyon gelmiş, 3.Çeyrek bu zamana kadarki ortalamayla tahmin edilirse 14.508 milyon geliyor.
    2.çeyrekteki o gelirle 7.3 milyon kar açıklayan şirketi satıyorlar alan da yok.
    Maalesef bilanço sonrası sağlam zararla satmak zorunda kaldım ben de.
    Kimse satsın diye demiyorum sadece 3.çeyrek gelirlerini herkes hesaplasın diye paylaştım.
    Yatırım tavsiyesi değildir, bol kazançlar..


  3. Artik yayinlarda yorumlari acamiyorlar.geldikleri nokta bu. Gurur duymalilar.

    Yatirim tavsiyesi degildir.

  4. resim_2021-08-16_141026.jpg
    yine aynı yükselir gibi yapıp yükselmeyen hareketi yaptı.

  5. infonun uzun süredir yatırımcısı olarak bu durum beni de çok üzüyor... en çok güvenimi zedelemesine üzülüyorum.. bilançosundaki gider kalemleri resmen muhasebecisine şişir burayı dercesine çoğaltılmış gibi, diğer firmalardan farksız bi bilançoya doğru gidiyor, Türkiye de halka açık firmaların çoğu bu şekilde yeni firmasını halka arz ederken veya bedelli yapacakken kar göster sonra hep zarar gösterip ortaklara temettü dağıtmama üstüne kurulu... Bu zihniyet bu şekilde devam ederse borsamıza yatırımcı yapacak kimseyi bulamayacaklar bunlara göz yuman SPK nın önce düzeltilmesi gerekmektedir... Dünya küreselleştikçe ve bunca insan borsada bu kadar mağdur oldukça neden borsa istanbulda tutsun ki gider istediği ülkenin hissesine koyar hem kur kaybında olmaz...

  6.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    infonun uzun süredir yatırımcısı olarak bu durum beni de çok üzüyor... en çok güvenimi zedelemesine üzülüyorum.. bilançosundaki gider kalemleri resmen muhasebecisine şişir burayı dercesine çoğaltılmış gibi, diğer firmalardan farksız bi bilançoya doğru gidiyor, Türkiye de halka açık firmaların çoğu bu şekilde yeni firmasını halka arz ederken veya bedelli yapacakken kar göster sonra hep zarar gösterip ortaklara temettü dağıtmama üstüne kurulu... Bu zihniyet bu şekilde devam ederse borsamıza yatırımcı yapacak kimseyi bulamayacaklar bunlara göz yuman SPK nın önce düzeltilmesi gerekmektedir... Dünya küreselleştikçe ve bunca insan borsada bu kadar mağdur oldukça neden borsa istanbulda tutsun ki gider istediği ülkenin hissesine koyar hem kur kaybında olmaz...
    Kurumsallıktan çok uzak sosyal platfomlarda küçük yatırımcının poh pohlayarak şişirdiği bir aracı kurum.100-150 kişinin izlediği yayınlar düzenleyerek küçük yatırımcıyı etkilemek ve kendilerine prim kazanmayı amaçlayan kurum çalışanları böyle çiftlik bir şirket bulamazlar.Yabancı yatırımcı bu aracı kurumun yanından geçmez.Şeffaflıktan çok uzak aile dost şirketine dönüşmüş durumda.2020 son çeyrek bilançosunda bu tarz yönetim gideri yaşanmıştı ve firma hızlı büyüme için personel aldığını şubeler açtığını uygulamanın güncellendiğini belirtmiş önümüzdeki çeyreklerde bu kadar yüksek yönetim giderlerinin olmayacağının altını çizmişlerdi.Ama şuan firma yatırımcıların sorularına kulak tıkamış görmezden gelip engelleme yolunu seçmiş durumda.Hiç bir yatırımcı firma bünyesinde mine uzun,mert yılmaz,yunus şahin ,yaşar yıldırım olup olmadığına bakmaz.Firmanın karına dürüstlüğüne şeffaflığına gelecekte büyüyeceğine bakar.Şuan sosyal medya balonu olduğu ortada hatta orada bile başarısızlar.Umarım küçük yatırımcı bu tarz firmaları ve insanları fonlamayı ve beslemeyi bırakır.

    SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7. Yaşar yıldırım burayı okuyor biliyorum; çünkü kendisi eski bir hisse net yazarı; Kendisine açık çağrımdır. Binlerce insan sırf sizin şahsınıza güvenerek nnf ve info aldı. Bu etik yoksunu gruptan ya çıkın yada açıklama yapmaya zorlayın.

    Temettü vermeyip yatırımcısının kazancını yöneticilere peşkeş çeken bir firmaya sizinde itibarınızı zedelediği için çıkıp iki çift laf edin.

    Aynısını 2020 son çeyrektede yaptılar. Bu şaibeli bilanço oyunlarına bir dur deyin; zira mevcut yöneticiler yatırımcıyı engelleyip kaçıyorlar.

    Bari siz size inanan insanlar için açıklama yapın.

  8. 2020 de öyle pohpohlandı anlatamam.
    Pandemide şöyle büyüdü böyle büyüdü dendi.
    Bu sene bundan 15/20 gün öncesine kadar defalarca aramama rağmen hiç bir şekilde net bir cevap alamadım
    bir türlü yatırım uzmanlarına ulaşamadım.
    Hesap açmak vb işler için yatırım uzmanlarını hemen veriyorlar telefona.
    Bizim derdimiz hesap açmak değil zaten .
    Info müşterisi'yim sırf bunların hisse ye sahip çıkmamasından dolayı.
    Hem kendi hesabımı boşalttım hem etrafımdaki diğer dostlarıma da yön verdim.
    Hisse aldığım fiyata geldiğinde bir saniye bile tereddüt etmeyip satacağım ve bir daha yolundan bile geçmem.
    Hisse geri alımı yapıyorya.
    Daha çok en düşük fiyattan alım yapıyorlar.

Sayfa 517/555 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •