Sayfa 876/1004 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bugun gunluk degıl haftalık bır tahmın yapalım...normal sartlarda yukarda 146 300 var en yuksek....burayı cumaya kadar yukarı kıramazsa..........142500 beklentım mevcut cumaya kadar....kırar vae kapanıs yaparsa sortcular dıkkat etsın...
    SAYIN LANBENT docian kanalında ki dar boğaz sıkışmayı gördünüz mü haftalıkta...
    ismail hocanın ön görüsünü ondan attım.!!
    şimdi haftalık bazda aktığınız da bu hafta için 1467 değeri üstünde bir yeşil bar ya da KIRILIM farklı senaryo konuşturacak...!!
    1590 a kadar bom boş...!!!bu ivme dediğiniz gibi ürkütücü.!!
    işte bu bu hafta çok önem kazanıyor...
    eğer yapamazsa ..
    kısalardaki takılmalar hariç oransal 1360 1385 bandı üstünde destek arama çabası kısalara bakılarak görülebilir.!!
    SERT DURUYOR DESTEK KISMI ama test edilemez asla diyemeyiz.!!!
    CİDDİ ANLAMDA BU HAFTA ÇOK KRİTİK
    BAŞARILAR

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ben de gördüm de 12 puanlık bir hareket mi,sadece...

İSMAİL HOCA bu işi bilen az kişiden birisi..ama bu sıralar aşırı güven oluştu(doğal olarak)..bu tehlikeli.
    ben 12 demedım 142500......25p eder...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    hem de forumu provakete eden ve toplumun fay hatlarını kaşıyan siyasi yazılar.

tamam biz de arada bir forum dışına çıkıyoruz ama her mesajda siyasi kamplaşma olmamalı..

sonra çıkıp yok efendim , millet uzun yazıyor,grafik vs. veriyor demeler..
    ne zırvalıyosun sen yine.. ülkeyi kutuplaştıran senin zihniyetin.. burada tamamen haksız olunan bir konudan (uzun yazılar ve graifkler) kendine pay çıkarmaya çalışıyorsun..forumu sabote etme.. yönetici fikrini söyledi olması gerekeni.. ve senin düşündüğün gibi değil benim düşündüğüm gibi neticede.. ama ben söyledim ve çekildim.. senin gibi şov yapmıyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ben de gördüm de 12 puanlık bir hareket mi,sadece...

İSMAİL HOCA bu işi bilen az kişiden birisi..ama bu sıralar aşırı güven oluştu(doğal olarak)..bu tehlikeli.
    sayın abka saatliğe bakarsanız kama vs çok şey var onun altına ininiz bist 100 de kısalarda inanılmaz destekler var teyitli...
    ama sanki bir tedirginlikte var.!!!
    olması gerekn olmuyor sayın abka..dediğinizde haklısınız biz hiç bir tarafın fanatiği olmadık...
    ismail hoayı da forexten bilirim.!!!
    adamdır.!!

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    bir iki paragraf konsa gene de senin adabına uyamıyoruz hocam maaleef.!!!
    ne yapaağız her b*ku senden mi öğreneceğiz.!!!
    senin yazılarında uzun ve ardışık biz buna laf ediyor muyuz.!!
    bilmiyorsan öğreneceksin..

hepimiz bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz internette farklı görüşler eşliğinde.. enseyi karartma..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    SAYIN LANBENT docian kanalında ki dar boğaz sıkışmayı gördünüz mü haftalıkta...
    ismail hocanın ön görüsünü ondan attım.!!
    şimdi haftalık bazda aktığınız da bu hafta için 1467 değeri üstünde bir yeşil bar ya da KIRILIM farklı senaryo konuşturacak...!!
    1590 a kadar bom boş...!!!bu ivme dediğiniz gibi ürkütücü.!!
    işte bu bu hafta çok önem kazanıyor...
    eğer yapamazsa ..
    kısalardaki takılmalar hariç oransal 1360 1385 bandı üstünde destek arama çabası kısalara bakılarak görülebilir.!!
    SERT DURUYOR DESTEK KISMI ama test edilemez asla diyemeyiz.!!!
    CİDDİ ANLAMDA BU HAFTA ÇOK KRİTİK
    BAŞARILAR
    147 hacımlı gecılıp tuzak olmazsa kesınlıkle long sortların hıc sansı olmaz...142500 altı .....14000 onem arzeder....ben sahsen 144ten donmesını beklerım ama kısa kalır 142500 daha uygun yanı bu yorum degıl....yorum dersen 144.....sıstem dersen 142500
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    dostum o tepedekı rakam onemlı orayı gecerse kesınlıkle sort kalınmamalı ancak bayagı hacım lazım....gecemeze çok sert satıs olmalı benım sısteme gore ama nasıl olcak haber mı baska bısey mı gorcez.....mac ortada 4 haftalık bır yukselıs var..
    hocam sizle paraleliz ..!!
    yani bende bunu anlatmaya çalıştım doncian kanalı derken.!!yeşil bar hacimli olmalı.!!ama neden hacimli olsun ki çaktırmadan giderse çok koyar burda ki insanlara.!!kısalarda teyitli destek dirençlerde daha kırılgan olur.!!bu hafta içi full her gün yeşil kapanmalı ki dediğimiz olsun...!!!
    asıl tehlike bana göre perşembe cuma kapanışlarında

8. Toaso hadi gülüm dün açtığım ek kisalari kapadim, görüntü hala basacam hazırlan diyor. Yukarı alirlarsa az vuracak gücümü var . Shortumla şelalenin başında bekliyim

Sayfa 876/1004 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •