Sayfa 264/331 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314 ... SonSon
Arama sonucu : 2645 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Borsada yabancı ilgisinin olmaması senetlerin bedava olsa da ilgi görmemesine sebep oluyor.Düşük hacimlerle senetleri agresif düşürüyorlar.Muhteşem bir senet olan Sarky'nın da böylesi ucuz kalması ancak buna bağlanabilir.
    Oysa şu an bakır devrindeyiz.Tüm senetler bir tarafa Sarky bir tarafa.

2. Bugün kıpır kıpır heyecanlı, hacim de son günlerin üzerinde hadi bakalım, bugün güzel bir kapanış olursa, düşüş trendini sonlandırıp yükseliş trendini devam ettirir. Teknik olarak çok anlamlı bir düzeltme yaparak yükselişine devam etmiş olur.

Borsada güzel potansiyele sahip şirket çok lakin, sarky kadar kendimi rahat ve güvende hissettiğim hisse çok az. Bu düzeltmede canı yanan çok oldu hisse ile ilgili isyan eden zerzenişte bulunan da çok ama, yaşananların hisse ile ilgili çok az bu iş tam anlamı ile zamanlama ile ilgili

3. Sevgili ortaklar;

Bilançoyu Dursunamı yaptırıyorlar, ne zaman geliyor, bilen yeşillendirebilirmi? Gün kalmadı artık, son saniyeye kadar bekliyecekmiyiz?

YTD, saygılar

4. Bu karı geçen sene yillikta göndermişti maşallah diyelim ytd...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by haldırhuldur Yazıyı Oku
    Bu karı geçen sene yillikta göndermişti maşallah diyelim ytd...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilanço geldi mi?

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Vergi dairesi kar rakamı oldukça iyi aynısı yada biraz aşağısı gelse bile konsolide de mükemmel bir kar rakamı, ki üstü gelmesi de olası 19 Ağustos son açıklama tarihi, bugün ki düşüş biraz göz korkutma gibiydi, bilanço öncesi son iki seansın güzel olacağını düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    ŞİRKETİN TÜM KALEMLERİNE BAKTIM ŞİREKTİN ALEYHİNE RİSK OLABİLECEK ŞUANA KADAR BİR DURUM GÖREMEDİM ben 160-170 arası bir kar bekliyorum ve bu rakamlara göre şirketin yıl sonunda ortalama fk sıan göre fiyatlara gelemsi muhtamelen yalnız şirketin kabuk değiştirmesi için mutlaka ama mutlaka hanönü haberindüşmesi gerek yoksa döviz karı süreki olmayacağı için şirketin bir süre sonra agresif buyümesi kaybolabilir ortalama yüzde 20 büyüyen bir irket durumuna düşer buda şu ekonok koşullar için çok cezbedici olmaz diye düşünüyorum
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    tik tak tik tak
    çaycı davşan kanı çaylarda gelecek ne oldu alabildinmi 1 lot
    bu arada 200 üstü çaycının başarısı sayarım 170 şirketin normal süreç sayarım
    Düşündüğüm gibi yatırım şans işi değildir bunu 1.5 ay önce yazmıştım konsolide gelsin bakalım ne işker olmuş anlarız
    ytd deli saçmasıdır

8. Muazzam bir kar gelmiş.Oysa bugünkü düşüş borsanın yükselmesine rağmen sanki iyi kar gelmeyecek algısı yaratmıştı.
    Son zamanlardaki trend; iyi kar gelse de senet aşağıya...Çünkü yabancı yok.Çünkü alıcı yok.Ama işte işime de gelmiyor değil.Kapıveriyorum They use'ların mallarını.
    Hele ki Çaycı; benden yaşlısın.Kime topluyorsun bu malları? yetmedi mi bu çakallıklar? Ama yine de şirketi iyi yönettiğin için teşekkür ediyorum.

Sayfa 264/331 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •