Sayfa 34/100 İlkİlk ... 2432333435364484 ... SonSon
Arama sonucu : 793 madde; 265 - 272 arası.

Konu: VBTYZ - VBT Yazılım A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by berfe Yazıyı Oku
    â�¢ 26.03.2021 tarihinde şirketimiz üçüncü taraf bir havayolu şirketi ile 3 yıl ay geçerli
    olmak üzere yapılan Lisans, Bakım ve hizmet Anlaşması yapmıştır. Sözleşme
    kapsamındaki hizmetler Haziran 2021'de tamamlanmış ve 180.000 USD faturası
    27.07.2021 tarihinde kesilmiştir.
    â�¢ 14.07.2021 tarihinde Şirketimiz üçüncü taraf Yurtdışı Menşeli Otomobil şirketi ile 6 ay
    geçerli olmak üzere "Yazılım Geliştirme Hizmeti" konulu sipariş almıştır. Sipariş
    kapsamında verilecek hizmet tutarı 153.500 Euroâ��dur.
    â�¢ 27.07.2021 tarihinde Şirketimiz üçüncü taraf Demirçelik Üretim şirketi ile 1 yıl geçerli
    olmak üzere "Lisans ve Bakım" konulu sipariş almıştır. Sipariş kapsamında verilecek
    Lisans ve Bakım tutarı 148.000 USDâ��dir.09.08.2021 tarihinde Şirketimiz üçüncü taraf bir banka ile 1 yıl süreyle geçerli olmak
    üzere "IBM Z Systems Platformu (Mainframe) İçin Danışmanlık ve Yerinde Çalışma
    Hizmeti" konulu sözleşme imzalamıştır. Sözleşme kapsamında hizmet tutarı
    385.000TL�dir.
    bunların niye hiçbirinin kapa bildirimi olmadı
    Daha da yeni iki tanesi, ücret çok fazla olmasa da gerçekten böyle haber atılmaz mı, enteresan. Borsada niye varsınız? Yazmak lazım bunları.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    Doğru çok yönlü bakmak lazım ama bir 20 milyon yazsaydı kimse bir şey demezdi. Logoya bak, ardyz bak nasıl bilanço. Normal şartlarda bu kara bu fiyat bana fazla gibi geldi ama neler neler gördük. Alır götürürler, geleceği fiyatlar bilemem. İnşallah çıkmaya devam eder.

Hıcbır hısse herzaman çıkmayacağı gıbi herzamanda düşmez..!!

Belkı tahtacı bu durumu kullanıp hısseyı düzeltmeye de sokabilir..!!
    Ya da satanların malını alıp yoluna devam eder..!!

Ama bence ardyz nın bugun ki bilançosu ile değil veya logo nun şimdiki gelen karı ile vbtyz ı karşılaştırmak hiç doğru olmaz..
    Onların ilk halka arz olduklarında açıkladıkları kar miktarı ile karşılaştırmak daha doğru olur..!!

Ardyz bugunki bilançosu ile halka arz olsa mınımum bır 25/30tl gıbi bır fiyatla halka arz olurdu diye düşünüyorum..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. 25.22 açıldı

4. Genel endekste de tıkanmalar var..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. Sayın kwon3,1 saat önce sattıklarınızı yerine koydunuzmu,komple silinen düzeltilen mesajlarınızdan anlayamadımda.

6. 24.44 stobu var.. trade yapması zor bir hisse ama illaki yapabilen vardır..

artık bu hafta yukarı yönde çok ta bir şey beklememek gerek diye düşünüyorum.. eğer stoplatmaz ise önümüzdeki haftaya bakacağız..

bol kazançlar..

7. Pek endeksi takmıyor gıbı..

Henuz işleri bıtmedı bence...

8.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    24.44 stobu var.. trade yapması zor bir hisse ama illaki yapabilen vardır..

artık bu hafta yukarı yönde çok ta bir şey beklememek gerek diye düşünüyorum.. eğer stoplatmaz ise önümüzdeki haftaya bakacağız..

bol kazançlar..
    cavırın eni, illa gösterecek orayı..

Sayfa 34/100 İlkİlk ... 2432333435364484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •