Sayfa 39/81 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 305 - 312 arası.

Konu: XU030_endeksi

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ben al, sat,cı olduğumu için gelecek zaman"ın rengini pek düşünmüyorum. olabilir tabiki. tecrübeli bir oyuncusun.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ben al, satıcı olduğumu için gelecek zaman"ın rengini pek düşünmüyorum.
    olabilir tabiiki.
    tecrübeli bir oyuncusun.
    Siz iyi bir tradersiniz, hiç bir enstrümana ya da analize saplantılı bir şekilde bağlanmıyorsunuz.
    Günde 40 defa post değiştirmek sizin işiniz mi demeli?.
    Ayı da olunur, Boğa da.
    Zira amaç rakamsal olarak getiriyi arttırmaktır .
    Rakamlar; sözcüklerden daha güçlü, hayallerden daha gerçekçidir.

Siz iyi bir tradersiniz, hiç bir enstrümana ya da analize saplantılı bir şekilde bağlanmıyorsunuz.
    Günde 40 defa post değiştirmek sizin işiniz mi demeli?.
    Ayı da olunur, Boğa da.
    Zira amaç rakamsal olarak getiriyi arttırmaktır .
    Rakamlar; sözcüklerden daha güçlü, hayallerden daha gerçekçidir.
    aynı borsa dilini konuşamadığımız için, mecburen kimse ile diyaloğa giremiyorum. hatta tarzanca bile kurtarmıyor kafama göre takılıyorum işte
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

xu030__ destek 1562.65.. tutunursa ne ala, tutunamazsa mualla olur

5. karar_anı dostumuzun aşağı beklentisini görüce bende sosyal medyadaki kişilerin neden aşağı beklentisi oluştuğuna dair grafikler bulup geliyorum

karar_anı dostumuzun aşağı beklentisini görüce bende sosyal medyadaki kişilerin neden aşağı beklentisi oluştuğuna dair grafikler bulup geliyorum

grafik böyle.. adam istediği gibi kullanıyor. zaman, zaman, çalıştırarak bana göre yemliyor. dünkü olduğu gibi. ben net olarak şunu söyleyim. evet grafiklerin tıkır, tıkır, işlediği günler oluyor. ama ne zaman? onu belli etmiyor namussuz.

Sayfa 39/81 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •