Tebrikler...
Bu Grubu seviyorum..
Dün baktık nasip işte kozaa sabah baksam öyle böyle gömülmezdim..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrikler...
Bu Grubu seviyorum..
Dün baktık nasip işte kozaa sabah baksam öyle böyle gömülmezdim..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DAX yukarıyı zorluyor gibi ama maç ortada daha
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
https://www.tradingview.com/x/xMtl7uz3/
DAX üçgeni kırdı düşen trendi zorluyor, bunu da kırarsa yurtdışı tamamdır. Bizim endeks düşmek istiyor sanki ama bir gönülsüz
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Brent , fx de 2 nci işlemim oldu gayet karlı bir işlem63,10 a birşey kalmadı
.Yurtdışı borsalarda yeniden toparlanma çabası var . Emtiaları (enflasyonun bir kısmını ) hallettiler nasıl olsa neyse palaya çarpılmamak için vade sonu yaklaştığında işlem yapmıyorum. Haftaya yeni vadede işlem yaparım .bu arada dün söylemeyi unuttum dolar / tl de göstergeler son yükselişi onaylamıyordu bugun biraz geri gelmiş eğer dolar/ tl de uzun pozisyonunuz varsa dikkat edin . Dün fiyat yukarı giderken göstergeler aşağı gelmiş.
Bizim iş az bir yeni aya kaldı gibiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri