Sayfa 938/1004 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. skor bazında thyao İLK KADEME SPOT ALIMI YAPILDI

2. grafik paylaşmayla uğraşmak istemiyorum. TL bazlı 1340 dan gelen yükseliş trend çizgisi bugun aşağı yönde kırıldı yeniden çizgiye geri dönme çabası var çizgiden satış deneyebilirsiniz aşağı yukarı spotta 1558-60 civarı zaten burası dün destek yapmaya çalıştığı tepki gelen yerdi bugun direnç oldu.

3. toaso tekrar girmek İÇİN HAZIRLANIYORUM..!!
    bim bozulma yok devam.!!
    TUPRŞ son düzlükte.!! endeks kanal atlayamayınca bu da atlayamadı DÜK OLMADI.!!

4.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    grafik paylaşmayla uğraşmak istemiyorum. TL bazlı 1340 dan gelen yükseliş trend çizgisi bugun aşağı yönde kırıldı yeniden çizgiye geri dönme çabası var çizgiden satış deneyebilirsiniz aşağı yukarı spotta 1558 civarı
    tebrikler evet..görece zayıf 1560 zaten aşılamayacak gibi duruyor.!!
    aşılamazsa bu dedikleriniz olası 1550 de 15 dk dip oluşumu görece cılız...
    pala oynar durur gari iki arada bir derede

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ben burada 1 1.5 hatta 2 sene falan önce dolar faiz ve borsa..Komple badem kontrolünde dediğimde sindoma (severim kendisi yanlış anlaşılmasın) bana..hayal görüyorsun paranoya yapıyorsun demiş idi..
    Şimdi gördüğüm kadarı ile benim çizgime gelmiş..

Hepsi kontrollerinde..
    Hatta GARAN VE SAHOL un yüzde 5 ini alan fon da badem-katar spor parasını kullandı....
    Bu fonu biraz araştırın ekim 2020 gibi ortaya çıkıyor ve ilk iş gidip TR den ağırlığı yüksek 2 kağıtta yüzde 5 mal almak oluveriyor..

Hem dolar hem borsa yükseliyor..Her türlü badem-katar win durumda..

MB pas geçerse daha da kudurtacaklar borsayı doları basacaklar (güya)
    Yok pas geçmezse faiz indirirse doları kudurtup borsada mokoko yapacaklar..

İçeriden bilgili değilsen git barbut oyna..

Kasım ayında faiz artırdı diye borsayı çoşturdular..O zaman da çıkıp..Yabancı falan değil bu alımlar demiş idik.
    Mart ayında pozları gereği öyle bi operasyon çekildi...Naci de kalsa tastamam aynı şeyleri yapacak idi zaten..Yani neden değişti kimse bilmiyor..
    Bir çok insan sıfırlandı..

GARAN ve SAHOL da artık badem-katar spor yönetiminde..
    Z.3

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    ve brent desteğine geldi iyi analiz yapmışım kendimi biraz öveyim. Destekten bir miktar uzun deneyin . Ben yoğunluktan forex hesabına hala para gönderemedim neyse ha ben kazanmışım ha siz kazanmışsınız memlekete döviz gelsin yazana kadar 30 kuruş yukarı yaptı
    dün ordan 65-70 kuruş civarı tepki sonrası aşağı döndü artık destek olarak 63,10 kaldı burayı görmesini beklerim.

7.  Alıntı Originally Posted by Yalcin Yazıyı Oku
    uzun sure endexi ereğli ile yaptılar, şimdide geri sarıyor
    şimdi değil bi kamyon mal sattılar 20 üstünde hatta bir gün en fazla işlem gören hisse senedi oldu Adamlar uzun vadeli temettü yatırımcılarını yetirince mutlu ettiler

8.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    şimdi değil bi kamyon mal sattılar 20 üstünde hatta bir gün en fazla işlem gören hisse senedi oldu Adamlar uzun vadeli temettü yatırımcılarını yetirince mutlu ettiler
    Allah daha mutlu etsinde, Ereğliyi buralara götüren temettü yatırımcısı olmadı (gerçi satmadılarsa birşey ifade etmez mutlu olmak)

Endexi düşüreceklersede bunu yine Ereğli ile yaparlar
    y.t.d.

Sayfa 938/1004 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •