Sayfa 494/1002 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Doğru tespit. İşler iyiyken vaatler boldur. Önemli olan orta ve uzun vade performans. Ama iletişim konusu sıkıntılı.
     Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    2 hafta önce ben de ne mail yoluyla ne telefonla ulaşamamıştım. cakozgur arkadaş başarmış bilgi paylaşımı için teşekkürler. gerçi iyi vaadde bulunması ne farkeder ki her zaman öyle yapıyorlar gün gelip düşmeye başladımı zaten hesap soramıyorsun. şansına güvenen biriysen alıp deneyeceksin. yıllardır yükselen neye girdiysem terse çevirmeyi başardığım için ben girmem. bist 1350'den bir dönüş yaparsa denemeyi düşünüyorum rpd'yi şahsen.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    Doğru tespit. İşler iyiyken vaatler boldur. Önemli olan orta ve uzun vade performans. Ama iletişim konusu sıkıntılı.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İlgilenenler için iletişim kurduğum temsilcinin bilgilerini de paylaşayım..

Tuğçen Akar
    Sales and Marketing | Vice President

RE-PIE Portföy Yönetimi A.Ş

T +90 212 286 30 52
    M +90 531 990 91 45
    F +90 212 286 30 53
    tugcen.akar@re-pie.com

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    7 yıldan sonra, hsyf'lerin artık relatif olarak endeksi geçememeleri, döviz bazlı fonlarımın da usdtry getirisi altında kalması nedeniyle yarın elimdeki tüm yatırım fonlarını satıyorum. Başka bir yatırıma yönlendireceğim. Bahsettiğim relatifler olmadığı müddetçe benim için artık bu tür bir yatırım anlamlı değil. Maalesef elimdeki 4 hsyf'de muazzam kötü gidiyor endekse kıyasla son 4-5 aydır. Benim tahammülümü aştı. Endeks %50 düştüğü dönemlerde bile tutmuştum. Çünkü elimdekiler %40 düşmüştü. Ancak ne oldu bilmiyorum her ay düzenli endeksin altında kalmaya başladı. Dediğim gibi endeks onda birine düşse yine tutardım. Ancak endekse relatif olarak kaybettiler güçlerini.
    Hayırlisi olsun sayın Hellistheothers. Bu forumda sizden çok şey öğrendik. Hem Hsyf fonları hem de döviz tarafındanki kötü performans konusunda kesinlikle haklısınız. Ben çoğundan çıktım ama maalesef MAC, NNF, RBH gibi fonlardaki zarardan bir türlü kurtulamadiğim için onları daha satmadim. Döviz tarafından ise KUB, TFF ve GBG tarafı sakin ama en azından zarar da değiller, onları tutmaya devam ediyorum.TL tarafından ise IIS ve GZM gibi serbest fonlardayim ve şu ana kadar ikisinin de performansindan memnunum.

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Yatırım Fonları IX

Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku

Tuğçen Akar

T +90 212 286 30 52
    M +90 531 990 91 45
    F +90 212 286 30 53
    tugcen.akar@re-pie.com
    Görüşmeniz ile ilgili genel bilgi vermeniz mümkün mü acaba? İntibanız ne yönde?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : Cannnnn; 23-08-2021 saat: 15:45.

5. syn hellistheothers;
    ne tür bir yatırım planınız var. Malum bizde durum pek parlak değildi Son 6 aydır.

6. Merhaba tekrar, bir iki değerli arkadaş sormuş. Şu aşamada bir özel sektör tahvil fonu ( osd vs. gibi )ya da ppf'de ( ppz vs.) bekleyip bu son 6 aylık hsyf'lerin endekse göre relatif başarısızlığın geçici mi olup olmadığını yıl sonuna kadar görmek istiyorum.
    Konjünktürel ise ve değişirse tekrar alacağım.
    Yok eğer değişmez ise, *2 ya da *3 gibi cüzi kaldıraç ayarlayarak ( likidite olması pratikte oldukça zor olacak kadar düşük oranla) uzun süreli viop dolar long kontratları taşıyacağım. En azından dolar getirisinin yıllık 2-3 misli olursa, bir katı enflasyona gider, bir katı da reel getiri olur.
    Herkese bol kazançlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7. Asıl arayıp sorulması gereken ipb başarısızlığı nedeniyle istanbul portföy.

8.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku

Tuğçen Akar

T +90 212 286 30 52
    M +90 531 990 91 45
    F +90 212 286 30 53
    tugcen.akar@re-pie.com
    bu bilgilere nereden eriştiniz?

Sayfa 494/1002 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları