Sayfa 326/699 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,940
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Gün gelecek benim kizdigimdan daha çok kizacaksiniz demiştim aynısı oldu yine ben haklı çıktım
    sn armada,
    size her gün birisi çıkıp armada en büyük en çok haklı çıkan o, ne müthiş bir adam daha önce bunları defalarca yazdı falan desek siz de gerçekten bunları demiştim diye 10 paylaşım yapacağınıza yeni öngörüleriniz varsa yazsanız ve bu berbat piyasada sinirlerimiz bir de sizinle ilgili oynamasa olur mu?
    DDDDDDDDUUUUUUYYYYYYYYYDDDDDDUUUUUUKKKKKKKK..... gerçekten ayıp olmuyor mu bırakın birileri armada haklıymış desin ama günde en az bir kaç defa mesajlar yenilendiğinde hepsinde kendinize övgüler yer alıyor... lütfen yalvarıyorum bari bu piyasada paylaşımınız şirket ile ilgili ise yazın yoksa biraz sessiz kalın...

2.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn armada,
    size her gün birisi çıkıp armada en büyük en çok haklı çıkan o, ne müthiş bir adam daha önce bunları defalarca yazdı falan desek siz de gerçekten bunları demiştim diye 10 paylaşım yapacağınıza yeni öngörüleriniz varsa yazsanız ve bu berbat piyasada sinirlerimiz bir de sizinle ilgili oynamasa olur mu?
    DDDDDDDDUUUUUUYYYYYYYYYDDDDDDUUUUUUKKKKKKKK..... gerçekten ayıp olmuyor mu bırakın birileri armada haklıymış desin ama günde en az bir kaç defa mesajlar yenilendiğinde hepsinde kendinize övgüler yer alıyor... lütfen yalvarıyorum bari bu piyasada paylaşımınız şirket ile ilgili ise yazın yoksa biraz sessiz kalın...
    Offff offff ayıp olan ne ki ben benden çok kizacaksiniz dedim ve bununla ilgili mesaj gördüm ve yazdım buda bir öngörü ve haklı çıktım yani napim şimdi geyik için tüm bildiklerimi yazdım kisada takip edeceğiniz tek rakam 21,50 üstü boga altında ayı oğlu ayı olur ben daha önceki söylemlerimi yenileyelim Ayhan yavrucu gitmeden Maslak imar sorunu çözülmeden endeksle gider gelir DUYDUNUZMUUUUUUUUUU

3. 32 ye gittiğinde 27 nin altı olmamalı demiştim altında senet ölür dedim forumdan kovdunuz malımızı sattirmaya çalışıyor dediniz livehuman var 78 e kadar gidecek dedi noldu kim haklı çıktı livehuman nerede bunları sorup sorgulayan varmı anca satasmak kötülemek, ben bu işi biliyorum kardeşim her dediğimde oldu geriye dönüp bakın yazdıklarıma bilgi ve bilgeliğe saygı duyacaksın bu kaprise katlanacaksin yada engelle okuma o kadar basit

4. Senin satastigin kişi 28 ocakta endeks 158 iken borsa bitti dedi Petkim 50 cent iken 1 USD olacak dedi ve verdiği bedelsiz ile oldu burdan da döner aşağı elinde olanlar satsın dedi senet 5 de aldığı soluğu daha yakın zamanda thyo 14.70 iken düşecek dedi ve düştü bunlar belgeli geriye dönük bakabilirsiniz sen hiç gordunmu mesela TV lerde sosyal medya da endeks bitti borsa bitti diyen birini gordunmu samimi olarak soruyorum

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn armada,
    Bak thyo topigi 14.70 de düşecek dedim düştü simdi https://www.hisse.net/topluluk/showt...42414&page=918 bu linkten sayfanın sonundaki yazıma bak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,940
    Senin satastigin kişi 28 ocakta endeks 158 iken borsa bitti dedi Petkim 50 cent iken 1 USD olacak dedi ve verdiği bedelsiz ile oldu burdan da döner aşağı elinde olanlar satsın dedi senet 5 de aldığı soluğu daha yakın zamanda thyo 14.70 iken düşecek dedi ve düştü bunlar belgeli geriye dönük bakabilirsiniz sen hiç gordunmu mesela TV lerde sosyal medya da endeks bitti borsa bitti diyen birini gordunmu samimi olarak soruyorum
    ben sataşmıyorum engelleme de yapmıyorum ama her gün günde 3 posta kendinizi övmeyuişn nazar olacak bir yerlerinizde çıban çıkacak diye korkuyorum... bu yazdığınız mesajı haftada en az 4 defa tekrarlıyorsunuz farkında mısınız?. bu şekilde yazıp durmayın denildiğinde bile kendinizi övmekten başka bir şey yazmıyorsunuz farkında mısınız? itici bir tip olduğunuzu farketmiyor musunuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,940
    Bak thyo topigi 14.70 de düşecek dedim düştü simdi https://www.hisse.net/topluluk/showt...42414&page=918 bu linkten sayfanın sonundaki yazıma bak
    bana ne git THY topicişnde yaz bunu en az 20 de3fa burada yazdınız zaten

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,940
    32 ye gittiğinde 27 nin altı olmamalı demiştim altında senet ölür dedim forumdan kovdunuz malımızı sattirmaya çalışıyor dediniz livehuman var 78 e kadar gidecek dedi noldu kim haklı çıktı livehuman nerede bunları sorup sorgulayan varmı anca satasmak kötülemek, ben bu işi biliyorum kardeşim her dediğimde oldu geriye dönüp bakın yazdıklarıma bilgi ve bilgeliğe saygı duyacaksın bu kaprise katlanacaksin yada engelle okuma o kadar basit
    kardeşim kimse kimseyi kovmaz ama yeter cenaze evinde şarkı söylerken edepli ol derlerse sesim güzel diyemezsin?

Sayfa 326/699 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •