Sayfa 721/822 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 6572 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

YKB nin performansı benim beklediğim gibi olmadı ama yine de fena değil....Bilançoya göre performasının daha iyi olmasını beklerdim...Bakalım ne olacak....

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    YKB nin performansı benim beklediğim gibi olmadı ama yine de fena değil....Bilançoya göre performasının daha iyi olmasını beklerdim...Bakalım ne olacak....
    Bizim yerli yatırımcıların hisseye ilgisi az galiba.Yabsncılar çok alıcı gibi görünüyor.Sanırım ülkenin en güçlü grubunun bankasının geleceğin en büyük özel sektör bankası olacağını yabancılar anladı biz anlayamadık.

3. Yerliler bankalarda dile kolay 8 senedir dayak yiyor. Öğrenilmiş çaresizlik oluştu. Bankalar kalkıp gittiği zaman çoğu yerli arkadan bakacak.

Borsa ile yeni tanısan yüz binler var, bunlar ise banka hisselerinin adını bile bilmiyor kalkıp giderse bunlar kısmen eşlik edebilir diye düşünüyorum.

Naci agbal olayı olmamış olsa aslında beklentim böyle idi ama ne yapalım nasip beklemeye devam.
     Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    Bizim yerli yatırımcıların hisseye ilgisi az galiba.Yabsncılar çok alıcı gibi görünüyor.Sanırım ülkenin en güçlü grubunun bankasının geleceğin en büyük özel sektör bankası olacağını yabancılar anladı biz anlayamadık.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bir defa daha alım fırsatı verse iyi olur.( şahsi beklenti) Bir miktar paramı bankacılık hisse fonuna yatırmıştım. Keşke Yapı krediye biraz daha girsem daha iyi olacakmış.

5. Yarın için asıl soru şu: Dolar düşmeye devam edecek mi?

Dolar düşmeye devam ederse IMKB100 1470 üstüne atar ve hızlı çıkar...

Bugün zaten 1470 üstü tekrar yoklandı. Teknik olarak çıkma ihtimali daha güçlü...

Not: 1470 yerine yanlışlıkla 1570 yazmışım. Düzelttim...
    Son düzenleme : Chetuo; 25-08-2021 saat: 22:41.

6. IMF'den gelen paranın Doları düşürmek için kullanılacağını pek sanmıyorum. Öylesi gerçekten büyük bir hata olur. Bence ihracattan ve turizmden gelen paranın etkisi beklenecek...

Uzakdoğu limanlarında çok büyük sorunlar var. Navlun ücretleri %300'den fazla artmış durumda ve bunun 2022'nin ilk çeyreğine kadar dengelenmesi veya gevşemesi olası görülmüyor. Mal tedariki daha yakın ülkelere yöneliyor. Bu da bizim ihracat rakamlarımıza güçlü bir şekilde yansıyacak. Faiz konusunda bir saçmalık yaşamazsak Dolar'da gevşeme kendiliğinden gelecek tüm bunların ışığında...

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    IMF'den gelen paranın Doları düşürmek için kullanılacağını pek sanmıyorum. Öylesi gerçekten büyük bir hata olur. Bence ihracattan ve turizmden gelen paranın etkisi beklenecek...

Uzakdoğu limanlarında çok büyük sorunlar var. Navlun ücretleri %300'den fazla artmış durumda ve bunun 2022'nin ilk çeyreğine kadar dengelenmesi veya gevşemesi olası görülmüyor. Mal tedariki daha yakın ülkelere yöneliyor. Bu da bizim ihracat rakamlarımıza güçlü bir şekilde yansıyacak. Faiz konusunda bir saçmalık yaşamazsak Dolar'da gevşeme kendiliğinden gelecek tüm bunların ışığında...
    Dostum Jackson Hole'deki tavır bekleniyor.
    Olumlu çıkarsa sonuç rahatlatır.
    Yok taperin yahuuuuuu derlerse, ayvayı sapıyla yedirirler...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostum Jackson Hole'deki tavır bekleniyor.
    Olumlu çıkarsa sonuç rahatlatır.
    Yok taperin yahuuuuuu derlerse, ayvayı sapıyla yedirirler...
    Dostum, bu çok kısa vadeli bir şey. Benim yazım uzun vadeli olacaklarla alakalı...

Jackson Hole'da ne derlerse desinler tedarik zincirlerinde başlayan değişim devam edecek ve bu da coğrafi konumumuzdan dolayı bizim için avantaj demek...

Sayfa 721/822 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •