Yaşlara göre aşı olma oranı en düşük grup 30-40 yaş arasıdır sanırım
Çocuk yapayım belki diye düşünüp olmayan onlarca kişiye denk geliyorum
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Yaşlara göre aşı olma oranı en düşük grup 30-40 yaş arasıdır sanırım
Çocuk yapayım belki diye düşünüp olmayan onlarca kişiye denk geliyorum
Covid in kısır yaptığı ile ilgili bir çalışma var sonucu ne bilmiyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=EMEKDAR;5488551]Bunu yazdığımda 1.593 civarındaydı...
Sarmısağını hesaplarsan,sirkesini hesaplarsan yav nasıl yersin paçayı...
Paça sarmısaklı,sirkeli limonlu yenir...
Tepeden 3.500 puan indi...
Yok vade sonuymuş...
Yok Caksının şeyiymiş...
Tepeyi gördün işte,bass ne var...
Paytak paytak yürüyo,vak vak ediyo ördek işte neyine inanmıyorsun...
Çok kızıyorum kendime...
Kendimi suçlu buldum...
Hiç bir suç cezasız kalmaz!...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
%20 faiz varsa 4 fk ucuz da pahalı da değildir ederidir. PD dd aynı şekilde.
Faizler 10 lara gelirse ( tahvil faizi ) bu ülkeden çıkan 350 milyar dolar para geri gelirse vosvogen fabrikayı açarsa se sa de da o zaman senin hayal ettiğinin de ötesinde bir ralli olur. Olur mu? Onu biz bilemiyoruz.
Bana göre bulunduğumuz noktadan Afganistan olmakla öyle bir ralliye kalkmak eşit uzaklıkta.
Deniz43 hocayı ara sıra oku bak. Neler yazıyor.
He ben hala boğayım neden çünkü kağıt taşıyan adam her zaman bogadir ama bana bakma benim stratejim böyle asansör düşse bile ondan daha az düşersem kendimi başarılı sayarım hasbelkader ralli malli olursa da ekmeğimize bakarız. Ama burada yemiş yutmuş çakal çukal sürüsünün ortasına gelip de PD dd yapma Allahını seversen biz de bilios onnarıSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olsun senin yerine biz vurdik sert vurdik emekdar başgan ha sen kazanmışsın ha biz burada her gün para dağıtıyorlar. Yarın da sana yani.[QUOTE=EMEKDAR;5492404]SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eng red listeden çıkartmadı
Yer İmleri