Sayfa 437/639 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bazı arkadaşlar benim üslubumu eleştirmiş, olabilir saygi duyuyorum, bende herzaman düzgün kelam edemeye bilirim..ancak benim fos çıktı lafımdan niye bu kadar alinildi bilmiyorum..benim niye katılmadığım sorgulanıyor da bazı arkadaşların gireceklerini belirtip girmemeleri ne için sorgulanımiyor.. benim girmeme sebebimi açıklayım 1 daha önce hiç katılmadım ve oncelikle bu konu da cahilim 2 etik olarak katılmayı uygun bulmuyorum..3 elindeki hisse komik denecek kadar az...bundan sonra yazmiyacam arkadaslar..tüm arkadaşlara selam ve saygilar
    Dialektik bey beni kastediyorsanız ben o mesajımda açıkça muğlalıyi eleştirdim. Siz fikrinizi beyan edin...

Hisse zaten karanlık ucu belli değil son 4_ 5 ay var cıktı çıktı çıkmazsa iflah olması zor...

Şu lânet 2 ve 3. Çeyrek bilanço sonrasında kayış kopar. Ya duzeldigine ya da batik olduğuna kanaat getiririz...

2. aramızda bankacı varsa enson takip durumunda falan değişiklik varsa bi baksa iyi olur.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Deneyim ve öngörülerinizden yeri geliyor ben de istifade ediyorum. Sadece başlıktaki genel huzursuzluktan dem vurmak istemiştim. Maksadımı aşıp, vesile ile canınızı sıktıysam affola.

Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    ...bundan sonra yazmiyacam arkadaslar..tüm arkadaşlara selam ve saygilar

4. Estafurulah arkadaşlar ben sizleri kırıp üzdü isem özurdilerim...bundan sonra takip edecem..söz bitti zaten bundan sonra güzel olacak bence herkese bol kazanc dilerim sabrımızın karşılığını alırız umarim..

5.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    aramızda bankacı varsa enson takip durumunda falan değişiklik varsa bi baksa iyi olur.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet iyi fikir bir bakmak ta fayda var takip durumuna

6. Bu zamana kadar bazen iyi niyetli bazen kötü niyetli çok yazılar okuduk aramızdan samimi şekilde bilgisini tecrübesini ve öngörüsünü paylaşanlar oldu onlara da teşekkür ediyoruz ancak artık sözün bittiği yerdeyiz bu saatten sonra icraat olmadan konuşmanında anlamı değeri kıymeti ve de samimiyeti kalmadı.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Sözün bittiği yer derken...
    Arkadaşlar İnşallah sabır elbet galip gelecek, İnanıyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Herşey güzel olacak İnşallah, sürekli izlemedeyim ara ara tepkileri var güzel ancak hep başladığı yere geliyor. İnşallah Anelt gibi değişim gösterir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 437/639 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •