Originally Posted by
ahsen2
Benim şahsi kanaatim Türkiye o kadar kötü değil. Bu yıl cari fazla vereceğiz. Turizmden iyi para giriyor,
Şöyle bir ülke düşünün....
Turizm-Tekstil-Demir çelik-çimento-inşaat-Otomotif ve tarım dallarında Avrupada ilk 3 de olsun ama fakir olsun.
Mümkün değil.. Zenginiz ama bize blokaj yapıyorlar.
Yani iyi futbolcuyu durdurmak ise peşine defans adamı takarlar ya onun gibiyiz.
Zaten en son Joe Biden ne demişti. "Türkiyede muhalefete destek verirsek, ekonomik paskı da yaparsak iktidarı deviririz. İşte istanbulu muhalefet aldı." demişti hatırlarsanız.
şimdi bunu görüyoruz. Tam saha kapanmışlar .. geçit vermiyorlar.
ama o golü atacağız göreceksiniz..
Bunlar iyi güzel de hükümet Merkez Bankası konusunda saçmalayarak kendi ayağına çift sıkıyor. Naci Ağbal ne güzel dizginlemişti Doları. Bir kaç ay sabretseler turizm ve ihracat dövizi ile kasa da dolacaktı. Dolar dengede kaldığı için enflasyon gereksiz yere fazladan yükselmeyecekti. Hepsini bir gecede çöpe atmanın anlamsızlığına diyecek bir şey bulamıyorum.
Kasada üç kuruş para görünce defalarca yanlış olduğu görülmüş bir politikayı 55. defa denemek için koşuşturmaya başlıyorlar. Dengeyi kurmak her seferinde daha da zorlaşıyor. Bir çuval incir berbat oldu. Bakalım bu bulgurun taşını ayıklamak ne kadar sürecek...
Dil aslandır, yatar eşikte...
Yer İmleri