Sayfa 57/116 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon
Arama sonucu : 927 madde; 449 - 456 arası.

Konu: QUAGR - Qua Granite

1. İçeriği

Açıklamalar

Şirketimizin halka arz izahnamesinde belirtildiği üzere, 2020 yılının başından itibaren kapasite kullanım oranının optimum sınıra yaklaşması ile birlikte Aralık 2020'de yeni üretim hatları için yatırıma başlama kararı alınmıştır. Buna ilişkin olarak, 2020 yılı sonunda 584.000.000 TL tutarında yeni yatırım teşvik belgesi alınmıştır. Yatırım teşvik belgesi kapsamında 22,5 milyon m² üretim kapasiteli toplam 3 yeni hattın yatırımına başlanmıştır. Yatırımımız ile ilgili olarak inşaat çalışmaları %90 oranda tamamlanmış, yatırıma konu olan makineler teslim alınmaya başlanarak fabrika binası içerisine taşınmıştır. Yatırımımızın ilk fazının montaj çalışmaları halihazırda devam etmekte olup, sırasıyla montajı tamamlanacak olan değirmenler, sır hazırlama üniteleri, masse hazırlama üniteleri, presler ve fırınlar, Eylül ayında mevcut hatlarımızdan besleme yapılarak test edilmeye başlanacaktır. Halka arz izahnamesinde yatırımın ilk fazının Eylül ayında devreye girmesi öngörülürken, test süreçlerinin devam edecek olması sebebiyle Ekim ayı sonuna kadar tüm üretim departmanlarının testlerinin tamamlanması ve Kasım ayı içerisinde ilk faz yatırımının tam olarak faaliyete alınması öngörülmektedir. 25.03.2021 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan 08.03.2021 tarihli fiyat tespit raporunda, 2021 yılı varsayımları yapılırken, yatırımlarımızın ilk fazından gelecek satış ve karlılık katkısı muhafazakar olmak adına çok sınırlı tutulmuştur. Yapılmakta olan büyük çaplı kapasite artırım yatırımının test süreçlerindeki uzamanın mevcut durum itibarıyla tam kapasite ile üretim gerçekleştirilen şirketimiz faaliyet ve öngörülerine herhangi bir negatif etkisi olmayacaktır. Bununla birlikte 2021 yılının ilk 6 ayında, gerek hasılat gerekse de kar marjları beklentilerin üzerinde gerçekleşmiş, yılın ikinci yarısında da yıl sonu beklentilerinin üzerinde bir performans ile kapatılması öngörülmektedir. Yatırım süreçlerinin tamamlanması ve yeni üretim kapasitesinin devreye alınmasına ilişkin olarak bilgilendirmeler ayrıca yapılacaktır.*

Saygılarımızla

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Gelecek 6 ay için şirketin beklentilerin üzerinde kâr tahmini ve yatırımlar hakkında detay açıklamalar üstüne şirket geri alım açıklaması hepsinden önce şirketin bedelsiz açıklaması bu şirket için güven verici unsurlar ve erken yatırım konusunda destekleyici adimlar. Umarım iş baglantilari da güçlü seyreder ve yeni baglantilar görürüz.

3. 08.09.2021 Çarşamba günü Özel emirle 12.00 liradan 3 milyon 210 bin lot kağıdı sanırım patron almıştır.
    YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. SADECE KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİMDİR.

4. KAP'a bildirilmemis. El altından alım olmuşsa bilmiyorum.
     Alıntı Originally Posted by master38 Yazıyı Oku
    08.09.2021 Çarşamba günü Özel emirle 12.00 liradan 3 milyon 210 bin lot kağıdı sanırım patron almıştır.

5. Burada paylaşmasını becerebilsem paylaşacağım ama. Yardımcı olur sanız buraya resim grafik paylaşmayı öğreten olursa çok memnun olurum

6. Sanırım telefon üzerinden olmuyor ama Pc üzerinden yükleyebilirsiniz. Metin kısmında komutlar var. Eğer link varsa direkt kopyala yapıştır yapın

7. https://ibb.co/XXtKD4n

ancak linkini atabildim. Resmini paylaşırken eror veriyor. En altta özel emirle alınan miktar belli.

8. 15 gün sonra ilk alım geldi. Göstermelik bir alış olduğunu düşünüyorum. Belli ki şirket daha altlara ineceğini düşünüyor. Halen planlanan alimin %25 kadarını aldılar. Tamamını almazlar belki ama yine de yolun başında belli ki .

29.08.2021 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında 16.09.2021 tarihinde yapılan alımlar tabloya eklenmiştir. 16.09.2021 tarihinde 12,195 TL
    ortalama fiyattan 50.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu QUAGR payları 1.070.846 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %0,446)

Sayfa 57/116 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •