Sayfa 34/1002 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yaw vardır elbet yok demedik....kuyumcu kısmısı pinti, sinek olur, vermezler o kadar para o cihaza...
    Verir verir 1000 euro para değil

kreşler mutlaka açık olacak sanırım ? bilen var mı.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kreşler mutlaka açık olacak sanırım ? bilen var mı.
    Tam kapanmada bile, ana ve baba çalışıyorsa açık kaldı kreşler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Artık ben bu milleti anlayamıyorum, yağ alamıyorum 80 gayme olmuş diye ağlıyor moruğun teki, hala Reyis sayıklıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tam kapanmada bile, ana ve baba çalışıyorsa açık kaldı kreşler.
    abi inş bu senede açık kalır ...
    cvp için sağol.

6. asıl bomba ev kiralarındaki artış neredeyse 100 de yüz artış var son 6 aya göre
    abartısız şekilde 4bin 5 bin normal evlerin istenen kiraları ev sahiplerine kızacak bir durum yok neredeyse 1 milyonun altında ev yok gibi adam bu parayı bagladıysa 2 binede kiraya verecek hali yok
    hadi bogazdan kıstın da barınacak yer için ne yapılacak durum gittikce agırlaşıyor

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    asıl bomba ev kiralarındaki artış neredeyse 100 de yüz artış var son 6 aya göre
    abartısız şekilde 4bin 5 bin normal evlerin istenen kiraları ev sahiplerine kızacak bir durum yok neredeyse 1 milyonun altında ev yok gibi adam bu parayı bagladıysa 2 binede kiraya verecek hali yok
    hadi bogazdan kıstın da barınacak yer için ne yapılacak durum gittikce agırlaşıyor
    Bir şekilde barındın diyelim boğazdan da kıstın , misal beyaz eşya, mobilya nasıl alacaksın. Alım gücü düştükçe bu ekonomiye zincirleme etki yapıyor.
    Normal bir memur, birikim nasıl yapacak, diyelim yaptı ev alacak, ev fiyatları uçmuş, konut faizleri yüksek nasıl ev sahibi olacak.
    Konut fiyatları kendi çapında yükselir rekorlar kırar ama alım satım olmadıktan sonra neye yarar.

oo kancık demişken sugosuda burda

Sayfa 34/1002 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •