Sayfa 230/1312 İlkİlk ... 1301802202282292302312322402803307301230 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

bıraktığımı söyledim zaten

ama iftira başka birşey
    heleki ailem konusunda !

yönetime şikayet edip . bana yanıt yazamayanda kendisi.

hodri meydan dedik..

ne kadar istemesende savaş bazen ayağına gelir. bende ringde ölmeyi tercih ederim.

dötü yiyen varsa buyursun !!!

kancık gibi forumdan offline olmasın sugosu.

2. Ben onun yazısını şikayet ettim belki ceza almıştır. Ondan yazamiyordur... Senin yazında da yanlış varsa medwig kaldırmıştır.

"Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler."

3. Ortalama bir vatandaş oturduğu evi böyle riskli işlere muhatap etmez.
    Bahsettiğiniz işlerde karda olabilir zararda nu işin garantisi yok.
    Oturduğun evi satmadığın sürece kar ettin sayılmaz. Sattın diyelim yeni ev aldığın zaman aldığın ev daha pahalı da olabilir daha ucuzda. Aynı özelliklerde aynı lokasyonda daha ucuz ev alırsan o zaman karşı diyebilirsin.
    O mantıkla 2017 yılında corolla alan vatandaşta bugün karlı durumda. Bu sanal bir kar. Satsa sınırını alabilir mi "hayır".

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Nasıl yatırım mantığıyla bakılmaz. Evi teminat gösterir enaz 1 milyon kredi kullanır.
    1 milyonla 8,70 den doları şortlar, 8,20 den kapatır. 8.20den dolar alır, 8.70den satar.
    Doları tekrar şortlar, 8.30 den kapatır.
    Bakınız para nerelere çıkmış.

4. Işte asıl silinmesi gereken yazı bu.

Üstü kapalı küfür etmeyi ogrenmissiniz. Bunu delikanlılık sanıyorsunuz. Bunu kahvede oturan zavallı adam yapar. Bu mesajı sikayet ediyorum ben. Silinecegini sanmam...

Katılımcıların yaşları aynı değil. Mallarinizi yaristirdiniz. Gorgusuzluk.

Sessiz okuyan bir çoğunluk var. Bence onları da düşünün.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Işte asıl silinmesi gereken yazı bu.

Üstü kapalı küfür etmeyi ogrenmissiniz. Bunu delikanlılık sanıyorsunuz. Bunu kahvede oturan zavallı adam yapar. Bu mesajı sikayet ediyorum ben. Silinecegini sanmam...
    bilmediğin biri hakında ve ailesi hakkında atıp tutmak mı delikanlılık.

yok bence kancılıklık !

bak gizli gizli değil açık yazıyom.

ayva dötlü

silinir silinir ben senin gibi döt verenler yüzünden kaçkere uzaklaştırma aldım.

dedim ya savaş istemesende bazen ayağına gelir bende kaçmam. kancık değilim.

forumdan atılmak vs. umursayacağım son şey

ben hayatım boyunca bu forumda benim mal varlığım şu demedim

her ay gelip benim evin fiyatı şu diyenlere diyeceksin onu

hatta sidik yarışına girenler karşısında benim evin fiyatı şu eder bile demedim.

varsa çıkar !!! döt et beni.

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Işte asıl silinmesi gereken yazı bu.

Katılımcıların yaşları aynı değil. Mallarinizi yaristirdiniz. Gorgusuzluk.

Sessiz okuyan bir çoğunluk var. Bence onları da düşünün.
    Gerçekten bu üyelerin seviyesine inmedikçe anlamazlar. Çünkü şu an yılların acısı çıkıyor ve içleri içlerini yiyor doğruyu söyleyemediklerinden. Kuduruyorlar resmen.

Neymiş oturduğun evmiş değilmiş o evden kar olmazmışmış.kardeşim bizim derdimiz 40 birme aldığın bir hisse senedi de 220 birine çıkınca nasıl kar ediyorsan bunda da aynı hesap. Ancak yatırımda ister dövizin ister evin ister başka birleyin olsun karını realize etmedikten sonra zaten mantıken kar etmiş sayılmazsın. Fakat şu gerçekki benim 220 birime çıkan yatırımım bir daha 210 a düşemeyecekken sizin misal 220 birme aldığınız hisse senedi 20 birime bile düşme ihtimali var.

Halen türkçe anlatamıyorum burada aylarca döviz bazlı karşılaştırıldı benim alımım ve dalga konusu oldu kazığın alasını yediğimi düşündükleri için. Şimdide 40.000 doları 220 bin dolar yapınca kabullenemiyorlar.

Konunun adı ne ; emlak alınması. Ben aldığımda balon patlayacak , istanbul dışı, eskort yuvası diye neler dediler beylikdüzü için. Ancak şu an istanbulda ki en elit 2-3 semtten birisi. Bunu da inkar ederler gerçi.

işte bilmediğin biri hakkında kendisi ve ailesine iftira atıp.oysa tek bir cevap istemiştim.

kıvırtmak böyle birşey

kudur kancık.

kancıkları iyi tanıyın forumda

başınız ağrımaz.

masaya meze olur ancak !

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=51075&page=34

Sayfa 230/1312 İlkİlk ... 1301802202282292302312322402803307301230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız