1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
gardaş 4 saatliğine otopark ücreti daha fazla olabilir bazı bölgelerde...
Dedim aha tren kalkacak artık +2.5 lara sabah ani çıkış, yeşil bar da oklava yapmak üzere, hacimde yüksek... Bahsi gecen Demirel in betonu; akşam kapanış -2 .. indikatör magmaya değecek neredeyse, formasyonda zıpla diyor lakin yine sopa... Çok yoruyor gerçekten bu ülke... Meslekten kazanamiyorsun, işinde iyisin kazanamiyorsun, üç kağıt ekonomisinde arkanı dönsen anında sopaliyorlar, badem bıyıklar ayrı... Canim sıkkın.. ralli yapacak ta nasıl yapacak hiç görünen birşey yok onu anlamıyorum ama donsuz kalırım malsiz da kalamiyorum.
Kaldiracci adam değilim de dert dinleyecek çok adam var diye yazdım buraya
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2. olarak gene yazacağım ben böyle saçmalık görmedim abi.
ağa bu hisse senetleri nasıl bir saçmalığı fiyatlıyor bu nasıl piyasa ? bu fiyatlara kulube bulamazken 10 sene öncesi fiyattan ekyo nasıl bir akıl tutulması nasıl bir robotik algoritmik saçmalık tuzak kumpas piyasası inanamıyorum abi gerçekten böyle bişey yok bu kadar ayan beyan her şeyin fiyatı belli iken gel borsaya ütül artık inanılır gibi değil yahu.
hergün bir saççmalık izlemekten fenalık geldi böyle piyasa mı olur ya.. her gün 1 önceki güne benziyor üstüne daha kötü ... hayret...
lan külah dondurma fiyatı 3 e katlamış nerdeyse bu nasıl salaklık ya
Londra merkezde arabayı 4 saat koyduk 50 sterlin verdik şaka maka. Bok gibi de ülke anasını satayım ne yemeği yemeğe benzer ne insanı insana benzer kızlar da leş koca dişli yaramaz. Neyse Londrada otopark kirasına dünya başkenti istanbulda oda kiralıyorsun sen de haklısın memedabi.
Memedabi ben sana şey dicem ekranı filan açtın mı borsa ucuz mu ne dion?
Yer İmleri