Sayfa 55/1002 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Aynen yazdığınız gibi, Imamoğlu ve Yavaş topluma umut aşıladılar, bilakis gençlere.

Fakat sokak kürtajlarında gördüğüm kadarı ile bilhassa emekli kesimin % 60-70 oranı hala beton kafa, herifleri sitsende değişmeyecekler.
    ,,

Bu yaz bayağı şehir dolaştım , Anadolu da bir umut ışığı oluşmuş...Toplum cidden değişime inanmaya başlamış..5 vakit namaz kılanlardan bile bir de CHP yi deniyelim diyenlere bizzat şahit oldum...Umarım sandığa sahip çıkacak sakalını alıp kenara çekilmeyecek bir aday çıkar ve toplumda ki bu değişim isteğine yanıt verirler...

Not:İstanbulda benim oyuma imamoğlu sahip çıktı..Çalınmasına müsade etmedi...Ayrıca adamın çalışmalarını takdir ediyorum..1 dilekçe ile sokağımızın kronik altyapı sorununu kökten çözdü...IBB spor tesislerinden çocuklarım ilk Kez Imamoğlu döneminde faydalanmaya başladı....vs

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    reha bey gençlere kötü örnek olma
    bilakis yerine bilhassa kullansan daha anlamlı olurdu..
    Valla ikisi de kulanılır, ama sizin dediginiz çok daha doğru, fakat ikisinin de yerine "Özellikle" yazsaydım belki daha doğru olurdu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Ateşe su taşıyan karınca misali... Keşke dememek için...
    Imamoğlunun 13.729 farkla seçildiğini düşünürsek yazdığınız çok doğru, her seçim mutlaka oyumu kullanırım, galiba 7 Haziran seçimlerinde erken uyanmak hiç adetim değildir, erken kalkıp oy kullanmaya Bizanstan dönmüştüm.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla ikisi de kulanılır, ama sizin dediginiz çok daha doğru, fakat ikisinin de yerine "Özellikle" yazsaydım belki daha doğru olurdu.
    yapma reha bey, bilakis olumsuz anlam vermek için tam tersine anlamında kullanılır..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yapma reha bey, bilakis olumsuz anlam vermek için tam tersine anlamında kullanılır..
    Aşada da bilhassa var, tamam düzeltiyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Yazarken çoh tikkat etmek lazımmış, ben dolar gayme topigine yazıyorum derkenem, TDK sitesine yazmışım.

Not: Lafım şakadır uyarılar beni sevindirir, başka bir iş ile uğraşıyordum, dalgınlığıma gelmiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Şu ana kadar 8-10 kere oy kullandım hepsi çalındı niye kullanayım ki ne gerek var ki deyip son seçimlerde sokağın köşesinde olduğu halde gidip atmıyorum .

ömür boyuda atmayacağım sanırım .
    Aferim fazla yürürsen boşuna enerji harcar, daha fazla yer, daha fazla ödersin.
    Paracıkları düşün dostum.
    Kar kardır aslanım.
    Teee ne acayip insanlar var...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    A101 reklamı diyorum ama sonra reklama girdiğini fark ettim. Artık , Aldın aldın ... demiyorum. Salı sabahı sattın sattın satamadın yandın demeyi düşünüyorum. Lakin Brükselden gelen kötü haber galiba şeyin hoşuna gitmedi. Sn. egeduk dayak kulübünü çağırsa da artık kulüp dağılmış olup, ayak kulübüne dönüşmüş durumda.
    Reklamları ibretle izliyoruz dostum.
    Rast gele bize.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 55/1002 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •