Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2172 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Sayın uzunvade Benim birissa maliyetim 21,83 Genelde tepeden hi
    sselere girmem nedeni çok iyi grafik ve indikatör okumam Genelde
    girdigim hisseler ,zirveyi görmüş en az yüzde 30 deger kaybetmiş olanlar. buraya geliş nedenimde bu. daha öncede petkime 5,22 den girdim ve hala oradayım. girdigim yerler beni büyük zararlara sokmaz birde temeli iyi olan saglam kar artışı olan hisseler seçiyorum.Birde alsatçılık gibi bir huyum var Küçük alsatlarlada kendimi avutuyorum. Bizim yukarıda arkadaşlarla olan tartışmamız borsadaki hisselerin fiyat oluşumları ile ilgili farklı düşüncede oluşumuz birde ben 2022 subatında bu yaptıgım yatırımın meyvesini alacagımı umutediyorum bu süre ilede ilgili farklı düşüncedeyiz Bakalım neler olacak bende merak ediyorum.
    Anladim...ben de al sat a kafam basmiyor diye hic bulasmiyorum.
    Farkli sektor ve sirkerlerde farkli oranlarda hissem var mesela bir tane daha sirker alcam 30 sirketim olcak cocacola nasil alsam acaba diye dusunuyorum.
    Buyuk ihtimal secim vs olursa uygun dusus olursa alirim gibi.
    Petkim de vardi bende 5 lerde sattim ciktim hepsini bosalttim.sirketin bazi seyleri hosuma gitmedi bi gun moralim bozulmustu;)
    Bizim hersirket ucuz ama hisse fiyatina ne zaman yansir bunu tutturmak mesele.
    Brisa nin hisse fiyati gelecek kârlari ile mi ilgili yatirimci yok mu diye boyle yoksa baska sey mi bunu kestiemek de cok zor.
    Sabanci nin baska sirketi var elimde deger yatirimciliginda kagit bence 10 da 1 inde ama.kagitta yaprak kimildamiyor illaki gun geldiginde fiyatlayacak.
    Biraz sans mi gerek yatirimda bilemiyorum.
    Herkes kazansin da nasil olursa olsun;)
    Ytd saygilar

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Anladim...ben de al sat a kafam basmiyor diye hic bulasmiyorum.
    Farkli sektor ve sirkerlerde farkli oranlarda hissem var mesela bir tane daha sirker alcam 30 sirketim olcak cocacola nasil alsam acaba diye dusunuyorum.
    Buyuk ihtimal secim vs olursa uygun dusus olursa alirim gibi.
    Petkim de vardi bende 5 lerde sattim ciktim hepsini bosalttim.sirketin bazi seyleri hosuma gitmedi bi gun moralim bozulmustu;)
    Bizim hersirket ucuz ama hisse fiyatina ne zaman yansir bunu tutturmak mesele.
    Brisa nin hisse fiyati gelecek kârlari ile mi ilgili yatirimci yok mu diye boyle yoksa baska sey mi bunu kestiemek de cok zor.
    Sabanci nin baska sirketi var elimde deger yatirimciliginda kagit bence 10 da 1 inde ama.kagitta yaprak kimildamiyor illaki gun geldiginde fiyatlayacak.
    Biraz sans mi gerek yatirimda bilemiyorum.
    Herkes kazansin da nasil olursa olsun;)
    Ytd saygilar
    Yazdıklarını okuyunca gerçekten uzun vadeci oldugunuanladım. ccolaya baktım bu sene 2,5 milyar gelir elde etmesi mümkün görünüyor yani hisse başı 10 TL ve genelde 10 katını görüyor Bu son düzeltme sonrası 100 e dogru devam eder Yalnız hisse yükseliş trendinde bu trend 12 eylül 2020 de başlıyor Günlükte bu trendi bozmak üzeri gibi görünüyor ama trendi bozmayacak ve yukarı yönde dönüş olaczk gibi. Gerçek uzun vadeci olman bu hissenin yükseliş tarzı sabırlı insanlara uygun olması yüzünden sana uyar gibime geliyor. bu hisse 50 tl olsaydı bende alırdım. benim tercihim olan hisseler olması gereken degerin yarısında olanlar. Yukarıda 100 rakamını olması gereken deger olarak kabul ettik . Benim şu anda borsada favori 3 hissem var 1 ci petkim yılsonu 2 TL kazanır ve 8 katını görür. 2ci arçelik yılsonu hisse başı 10 TL kazanır ve oda 8 katını görür. 3. favorim brisa yıl sonu 4 TL kazanır 11 katını görür Elimde henüz arçelik yok nedeni hisselerin içinde formasyona enyakın brisa subat2022 petkiminkisi 2022 haziranı bulur diye düşünüyorum. Bunlardan birinde işim biterse yolum arçelige düşer haa ara sıra alsat için arçelik tahtasında işlem yapıyorum . Bendeki durumda böyle Bol kazançlar diliyorum . Selam ve saygılar

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •