Sayfa 607/804 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. 100düğüm pulvarda su bitti benden bu kadar Terki joe 70 yaşındayım işim bitti derken Eblek 80 gösteriyorsun çok çile çekmişsin kaportayı deforme etmişsin der gibiydi bakalım nolcek? Ytd

2. Anlamadığım azimut keriz galiba 137 den malı al 80 gel yüzde yüz zarar yaz olacak iş değil.azımut mal falan filan almadı göstermelik oyun yapıldı millete yukrıdan malı verdiler beklesin bakalım ky dediler.ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    100düğüm pulvarda su bitti benden bu kadar Terki joe 70 yaşındayım işim bitti derken Eblek 80 gösteriyorsun çok çile çekmişsin kaportayı deforme etmişsin der gibiydi bakalım nolcek? Ytd
    150 yasina kadar cok bonkördü simdi bir okadar acimasiz,

kayserili vahsilesti..

4.  Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    150 yasina kadar cok bonkördü simdi bir okadar acimasiz,

kayserili vahsilesti..
    80 ler dizisi aklıma geliyor.. inş. olmaz ama görünen köy..

5. kanal içinde kalmaya devam etmez inş...

6. Hisseler yükseliş trendinde iken
    çevreden dışardan gelen sözlere de dikkat edip kulak kesilmek lazım
    bi arkadaş
    130 ile 140 lira arasında mal verilirken
    son silkelemeler dediğinde dışardan bi arkadaş ''kaç lira etmelidir de son silkeleme olsun'' mealinde bi şeyler söylemişti
    artık geç gibi görünse de her yukarı sıçrayış mal verme amaçlı olma ihtimali çok yüksek.

7. Ben bi erbos yatırımcısı olarak 15 seneye girdim tek üzüldüğüm taraf küçük yatırımcıya mal kitlemeleri.ben aldım attım kenara duruyo şu fiyata çıkmış inmiş gale almıyorum aldım unuttum.

8.  Alıntı Originally Posted by haslemder67 Yazıyı Oku
    Ben bi erbos yatırımcısı olarak 15 seneye girdim tek üzüldüğüm taraf küçük yatırımcıya mal kitlemeleri.ben aldım attım kenara duruyo şu fiyata çıkmış inmiş gale almıyorum aldım unuttum.
    Piyasanın gidişatına göre ayar çekiyorlar bu açık kağıdı terkedeceklerini sanmıyorum,150 ye gidince 100 tl ye mal verdik diye üzüldük şimdi dahada aşağılara geldi bu tür hisseler ne ilk nede son olacak parası olan için ortalamayı düşürmek için uygun fiyatlara geliyor, bryat 480 lere götürdüler şimdi 300 lere geri geliyor örnekler çok sanırım pandemiden sonra başlayan hisse furyası sona eriyor gibi merkez bankalarının zamanla uygulayacağı para politikaları için şimdiden piyasalar dizayn ediliyor.ytd.

Sayfa 607/804 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •