Sayfa 760/790 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Hangi kademeden alsam bir üst kademeyi birdaha göstermiyorlar 1 haftadır. çok istikrarlı bir düşüş trendinde.

2. Bunlar son Çırpınış, milleti Silkeleme peşindeler, piyasa değeri ortada, kemerleri bağlayın
    Yatırım tavsiyesi asla değildir

3. Panda'ya uyduk aldık alır almaz yüzde on düştü dahada düşmesin diyeceğim ama bugünde düşüyor
    Son düzenleme : teafull; 27-09-2021 saat: 15:26.
    kaybetmek kolay kazanmak zordur.

4. ulan panda yaktın beni her zaman kandırıyorsun sonrada cevap vermiyorsun Allah Kahretsin seni
    Son düzenleme : teafull; 27-09-2021 saat: 15:53.

5. ulan panda perişan ettin batırdın beni güzel güzel yalanlarınla herkesi kandırıyorsun kaç kişinin ocağına incir ağacı dikmişşindir kimbilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by teafull Yazıyı Oku
    ulan panda perişan ettin batırdın beni güzel güzel yalanlarınla herkesi kandırıyorsun kaç kişinin ocağına incir ağacı dikmişşindir kimbilir
    başkalarını suçlamayın. bahsettiğiniz kişi daha önceden ceza almış ve yaptıkları ortada olan birisi. 12lerden takipçilerine 1 ay kadar önce bu hisseyi aldırdı. benim maliyetim daha yüksek ve neredeyse 1 yıl oldu. siz neyi neden aldığınızı bilmiyorsanız borsada ne işiniz var?
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

7. Hadi. Deehhhhhhh

8.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    başkalarını suçlamayın. bahsettiğiniz kişi daha önceden ceza almış ve yaptıkları ortada olan birisi. 12lerden takipçilerine 1 ay kadar önce bu hisseyi aldırdı. benim maliyetim daha yüksek ve neredeyse 1 yıl oldu. siz neyi neden aldığınızı bilmiyorsanız borsada ne işiniz var?
    ne yaptı ne yaptı ky nin üstüne malı yıktı yıktı gitti takipçilerini mal yıkmak için kullandı onun yüzünden battım

Sayfa 760/790 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •