Ceza konusu sözleşmede olması lazım işin süresinin bitiminden sonra yazılacak bişey değil ayrıca ruhsat tarihi içinde bir süre verilmeliydi yani inşaat ruhsatını adam siktimsene almaz ise ne olacak tüm bu etkenler düşünülüp hepisi ayrı ayrı maddelerle bağlayıcılığı olan şartlar yazılmalıydı tüm bunlar yinede o arsayı ağaoğlunun yap maz hemen hemen tüm yap sat mütahiti arsa karşılığı ev+para şeklinde sözleşme yapar açın öyle bir yapsatçı mütahitin veya arsa sahibinin imzaladığı sözleşmeyi inceleyin neler neler yazıyor hele bir de İstanbulu iyii bir semtindeyse ayrıca bu ve buna benzer sözleşmelerin dava konusu olduğu bir dünyada dava var tamamlanmadan işlerle ilgili neyse dağıtmayayım konuyu sonuçta bisimin attığı imza satış sözleşmesi değil o sebeple arsayı ağaoğlunun yapmaz birde takıldığım bir konu daha var 2006 yılında mı bu sözleşmeyi imzaladı euromu dolar mı aldı döviz bu kadar ucuzken koos koca holding bu paraya mı sıkışmış o tarihte anlam veremedim bu bu şekil devam ederse zaten günün birinde dava konusu olur bana dava aç diyorsan o akılı ben veriyorum zaten açı dava açın diyorum davası bırakmayın bunları şirket avukatları bir davadan çıksın diğerine girsin istiyorum