Sayfa 280/1006 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    dun islek bir semtte gezerken , tost ve doner büfelerinin fazlaca açıldığını gördüm , ucuz yemek yerleri..
    Zaten ülkede en çok büyüyen işler alt gelir grubuna iş yapan yerler. Cirosal olarak büyüyorlar. Sayıları günden güne artıyor. Çünkü en alt grup ve en üst grup büyüyor. Orta gelir alta inmeye devam ediyor.
    en üst gruba mal ve hizmet üreten işletmeler büyüyor. Gudiwanın para fışkiriyeah dediği kesim bu. Sadece bunları görürseniz gerçekten zengin ve refah içerisinde bir ülke görürsünüz. Bunların gsyih dan aldıkları tutar büyüyor ama sayılarının arttığını düşünmüyorum. Zaten istatiklerde bunu söylüyor. Artık daha düşük bir kitle gelirinin daha büyük kısmını alıyor. Kalanları da daha fazla kişi bölüşüyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bu gün arabamı servise verdim passat 2009 higline 1,4 otomatik 4 tane buji , otomatik vites yağı, motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yıkama + işçilik 1800 TL 6 taksit aynı iş için vosmer 2500 TL istedi. Fakat serviste benden başka hiçkimse yoktu. Sordum abi millet pahalı diye gelmiyor dedi. Para fiskiriyeee
    2 tane kör köy meydanında karşılaşmış..
    Kardeş ateşin var mı demiş sigara yakacam da..
    Öteki de var demiş..
    Çıkarmış el fenerini tutmuş..
    Tabi sigara yanmayınca bir süre sonra Ya tamam olmayacak galiba diyip uzaklaşmışlar..
    Sigara yakacağını iddia eden..Vay enayi amma da kandırdım zamanını çaldım demiş..
    Diğeri de vay enayi sigarasını fenerle yakacam diye amma kekledim demiş..

Senin hikaye de buna benziyor kardeş..

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Zaten ülkede en çok büyüyen işler alt gelir grubuna iş yapan yerler. Cirosal olarak büyüyorlar. Sayıları günden güne artıyor. Çünkü en alt grup ve en üst grup büyüyor. Orta gelir alta inmeye devam ediyor.
    en üst gruba mal ve hizmet üreten işletmeler büyüyor. Gudiwanın para fışkiriyeah dediği kesim bu. Sadece bunları görürseniz gerçekten zengin ve refah içerisinde bir ülke görürsünüz. Bunların gsyih dan aldıkları tutar büyüyor ama sayılarının arttığını düşünmüyorum. Zaten istatiklerde bunu söylüyor. Artık daha düşük bir kitle gelirinin daha büyük kısmını alıyor. Kalanları da daha fazla kişi bölüşüyor.
    bkz. BİM

Hep derim, BIM long, TC short.

ytd

4. Tok açın halinden anlamaz mış derler.

5. PÜİS SENDİKASI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Tok açın halinden anlamaz mış derler.
    Caddede dolasirken hep toklar gorulur..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    2001 krizi Simit Sarayi'ni yaratmisti...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Caddede dolasirken hep toklar gorulur..

Syg,
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 280/1006 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •