BOTAŞ internet sitesinde Ekim ayına ilişkin doğalgaz satış tarifesini yayımladı. Tarifeye göre konut aboneleri için gaz dağıtım şirketlerine uygulanan tarife değişmezken, sanayi aboneleri ve elektrik üretim santralleri tarifesine yüzde 15 zam geldi
BOTAŞ internet sitesinde Ekim ayına ilişkin doğalgaz satış tarifesini yayımladı. Tarifeye göre konut aboneleri için gaz dağıtım şirketlerine uygulanan tarife değişmezken, sanayi aboneleri ve elektrik üretim santralleri tarifesine yüzde 15 zam geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türk Lirası mevduatları teşvik etmek için getirilen ve 30 Eylül tarihi itibariyle son bulması öngörülen stopaj indirimi 31 Aralık tarihine uzatıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Emekli maaş zammına diyeceğim zaten önceden denmiş.
Hiç bir şeylerine inanmıyorumki.
Yalandan kim ölmüş?
Demi ya
Verin gazı verin gazı.
Tek gerçek zamlar
Her şeyin a dan Z ye fiyatlarının arttığı(Güncellendiği)
Onun için dahada artsın güncellemeler derim.
oyumda akp ye
Ben böyle uçma görmedim yahu.
Bende pudra şekeri ve ayran kullanacağım.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydın TÜRK MİLLETİ![]()
Dar gelirliyede acımıyorum artık.O kadar uyardık demi ya.
Bizdemi evlerimizin etrafına duvarlar örüp kale içindemi yaşasak.![]()
Halk yoksullaştı rezervler eridi
24 Haziran 2018’de geçilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde vatandaşlar işsizliğe ve borca sürüklenirken, net döviz rezervleri milli güvenlik açığı yaratabilecek düzeyde eritilerek -37.3 milyar dolara indi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...eridi-6680285/
Yer İmleri