Sayfa 340/699 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Allah size selamet versin. Şurayı görmüş burayı görmüş. Bir aç da haftalık grafiğine bak. 2 sene öncesine göre tam 2.5 katı ustune değer koymuş. Yalan dolan yapmayın bunları. Varsa bilgin konuş yoksa işkembe i kübra dan sallayıp durma. Sanırım zamanında beklemenin karşılığını alamamissin kağıta kinlenmissin. Yapacak bişey yok borsa böyledir. Kabullen ve bu işten zevk almaya bak.
    Kuyruk acısı olduğu için her ay 1 kere buraya girip olumsuz yazılar yazmayı adet edinmiş.Neymiş efendim 2 yıl önce 121 tl iken bugün 126 Tl imiş.Al sat yaparken 57 tl fiattan kaptırdığı için eski rakamlarda kalmış. Ağustos 2019 da 6.40 iken füze gibi yükselmeye başlamıştı ve bu fiat hareketlerinin nedeninin % 500 bedelsiz kararından olduğu anlaşıldı.6 ay sonrasında da yani Şubat 2020 de hisse 19 tl görmüştü.Bunun 1 sene sonrası da 31 tl gördü.Zaten eskiler bu fiat hareketlerini biliyor ama algı yapmayı çok iyi bildiği için hisseyi yeni alanlar da bunları bilsinler.

Dolar alip yatanlar Burada yıllardır kös kös bekleyenlerden daha kârlı bırakın 6.40 vs bu hisse 2 sene önce bölünmeden 42'den 120 gitmis bunlar hâlâ bekliyor hisse şuan 126 tl ... ben bu hissede 7 yıla yakın bekledim boş durmadım hissemi 3 katladım 83.5 ort. Sattım 14. 66'dan aselsan aldım 29 sattım 32 gördü bu hisse ketumdur alıp satmayı becerirseniz zengin olursuñuz uçacak kaçacak masallarıyla bellerseniz paranızı pul ederler haberiniz olsun yeni gelenler bunu bilin yeter... hisse 20 ışlem görürken 9 gelirse almayı düşünürüm dedim 8.90 geldi yazım ortada eskileri karıştıran bulur ama almadım 6 tl den Eczyt tercih ettim 64 gitti vs vs....

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

Herkez hikaye yazar yada anlatır.İnanılırmı?O kişilerle alakalı.

Bu forumda benim tavsiye ettiğim bryat ve birçok hisse vardı alan oldumu olmadı arkadaşlarım bile almadı.

32-40 arası topladığım BRyat 700 TL gitti ben kaldımmı orada.100 de gömdüm.

Ondan başkalarınada geçildi en son malumdaydım.YTD.

Dolar tam 2 yıl önce 2019 ekimde 5.40 TL miş.

ALGYO da 8 TL güncellenmiş fiyatı.

Temettülerle %180 şuanda dolarda %70 lerde.YTD.

Tabiki al satlar hariç

En azından trendleri takip edin denilebilir.

Hisse kötü değil bunlar yazılabilir.

Artı Tuzukuru 1 milyona gidecek garanti olsun gene bulaşmam o kadar.

Bana temel ve teknik hisselerle gel.

İnternette yazarlar 40 kat gidecek yahu hisse %70/%90 küçük yatırımcıda kitlemelik hisseler.

Zaten dolar alan belli bir kesimde var.

Tek bir hisse ile uğraşmayın çeşitlendirin pörtföyü denebilir.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4. Bravo kubilayhan bey. Teşekkürler aciklamalariniz için. Demekki neymiş 2 sene önceye göre dolar yüzde 70 algyo yüzde 180. Biraz araştırsa insanoğlu bu kadar basit gerçekleri görecek ama neredeee? Laf olsun torba dolsun diye çok bilmiş laflar sadece görüyorum bazılarında. İddaa ediyorum gyolar içerisinde en parlagi bu şirkettir. Kendi analizime göre de şimdiki fiyatların 2 katına çıkma potansiyeli görüyorum. Bugün algyo ya 40 lira dense sırıtır mi? Bence hayır. Daha kısa zaman önce 30 üstü rakamlardan fiyatlaniyordu bu hisse. Ben bu sene bir bedelsiz daha bekliyorum bu arada. Tabiki ytd.

5. Şöyle birşeye rastladım.

https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...623592964?s=21

Bir de Algyo özellikle 2013 sonrası dolardaki artışla birlikte iyi kazandıran hisselerdendir. Doğru zamanda al sat yapan ise buralardaki rakamları daha da katlar. Çünkü yükseliş ve düşüşleri çok sert olur.

https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...563686917?s=21

6. buraya son kez yazacağım geçenlerde 21.50 üstü boğa altı ayı olur dedim yıllardır edindiğim tecrübelerim buraya yazılanları bile takip ediyorlar bu size belki saçma gelebilir ama bundan iyice emin oldum bu yüzden yazmayacağım son kez şunu belirtmek isterim bu hisse ekim kasım - nisan mayıs döneminde yılda 2 kez hareket eder hareketin sonunda satmayanı üzer helede o hareketin bittiği yerde yani zirvesinde alanları üzer sistem böyle abi işine geliyorsa herkes kendi kararını vermeli ve kendini geliştirmeli esas sorgulanması gerekeni insanlar gözden kaçırıyor yada görmezden geliyor alcarx20 yaptı algyox3 neden? ben özdeşleştiğim sloganımla bitireyim "AYHAN YAVRUCU GİTMEDEN MASLAK İMAR SORUNU ÇÖZÜLMEDEN GERÇEK DEĞERİNE ULAŞMAZ ENDEKSLE GİDER GELİR...Hoşçakalın.

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    buraya son kez yazacağım geçenlerde 21.50 üstü boğa altı ayı olur dedim yıllardır edindiğim tecrübelerim buraya yazılanları bile takip ediyorlar bu size belki saçma gelebilir ama bundan iyice emin oldum bu yüzden yazmayacağım son kez şunu belirtmek isterim bu hisse ekim kasım - nisan mayıs döneminde yılda 2 kez hareket eder hareketin sonunda satmayanı üzer helede o hareketin bittiği yerde yani zirvesinde alanları üzer sistem böyle abi işine geliyorsa herkes kendi kararını vermeli ve kendini geliştirmeli esas sorgulanması gerekeni insanlar gözden kaçırıyor yada görmezden geliyor alcarx20 yaptı algyox3 neden? ben özdeşleştiğim sloganımla bitireyim "AYHAN YAVRUCU GİTMEDEN MASLAK İMAR SORUNU ÇÖZÜLMEDEN GERÇEK DEĞERİNE ULAŞMAZ ENDEKSLE GİDER GELİR...Hoşçakalın.
    hoop..nereye sn armada...bak,1 ekim,den itibaren yavrucu yok,emekli..acaba yeni yönetim kendini mi gösteriyor bu yükselişle..ne olacağını bilseydik hepimiz milyoner olurduk..sen yine de fikirlerini yaz lütfen...beğenmeyen pas geçer..herkes biliyor bu hisse,nin gerçek degerini..önemli olan bunların neler yapacagını bulmak...bir devir kapandı...yorumlarımızı yeni yönetime göre yapacagız..

8. Bist çok ucuz bir çok hisse ederinin altında fakat kripto diye bir piyasa var bir gecede %60 primler oluyor, temmuz 20 de 83 TL den al tavsiyesi geldi bir coin için sene sonuna 800 TL olacak dediler, güvenmiyorum güvenmeyeceğim o piyasaya tabi ki almadım ama 1.5 ay sonra 670 TL gördü. Borsaların hele hele BIST'in işi zor bu durumda.y.t.d.

Sayfa 340/699 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •