Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
Merhaba,

Aradaki 1222 lot benim. Anlamadığım satış olduğu halde devamı neden gelmiyor. Sabah seansında en son alan ben olduğuma göre, sıradan gelmesi gerekmez mi?

Neyse, her seviyeden satış olması iyidir. Bu yeni yükleniciler demektir. İşlem hacmi de sığ. Açıklamalar gelinceye kadar bu şekilde gideceğini tahmin ediyorum. Açıklama geldikten sonrası da ayrı mesele.

İzleyelim görelim. İyi bir gece temenni ediyorum.

Saygılarımla,
Acaba seanstan seansa yeni sıra mı giriyor? Başka bir açıklama bulamadım. Çoktandır işlem yapmadığım için unuttum da açıkçası ayrıntıları. Mesela geceden yazan sıra sabah seansına, sabah seansı bitiminden sonrakiler öğle seansına mı sıraya giriyor? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

UYARI: Tarafımdan yazılan cümleler bilgi ya da tavsiye niteliğinde değildir. Yazdıklarıma dayanarak hiç kimse alış ya da satış yapmamalıdır. Kimsenin vebaline girmek istemem. Yazdıklarım düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilmelidir.