Originally Posted by
tatarcik
Ortada sabırsızlık değil yılların sabrı vardır. Şöyle mi böyle mi demenin kimseye bir zararı dokunmamaktadır. Forum konuşmak için vardır. Sanırım kimsenin yazmadığı bir forumu tercih etmek isterdiniz. Tercih sizindir, seçenekler mevcuttur. Benim burada yazmamın yaşanan süreçte birbirimize destek olmak dışında kendime hiçbir faydası bulunmamaktadır. Bir hafta öncesine kadar hiç yazım olmamıştı uzun süredir takip etmeme rağmen. Teşekkür ederim ki bana tekrar yazmama kararı alırdınız. Gerginlik ve seviyesizliği başlatmamak adına bir daha yazmayı düşünmüyorum. Kalanlara da naçizane önerimdir, kimsenin olmadığı virane bir forum yerine her gün insanların düşüncelerini ve hislerini paylaştığı bir forum inanın sizler adına daha güzel olacaktır. Sağlıcakla kalın.
UYARI: Tarafımdan yazılan cümleler bilgi ya da tavsiye niteliğinde değildir. Yazdıklarıma dayanarak hiç kimse alış ya da satış yapmamalıdır. Kimsenin vebaline girmek istemem. Yazdıklarım düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilmelidir.
Hayır anlamadığım neden üzerinize alındınız, forum tabikide paylaşım yeri lakin dediğim gibi yeni bir süreç başladı bu sürede laf kalabalığı istemeden de olsa zarar verir ayrıca tabikide kimseyi burda kırmam vede gereksiz tartışmayada girmem selamlar sevgilerimle
yasal uyarı, burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlıgı kapsamında degildir yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri