Eyvallah Sayýn Cefaks. Yýllardýr neredeyse her gün verileri bir çok hissede yatýrýmcýlar ile paylaþmanýz gerçekten takdire þayan. Emeðinizin karþýlýðýnda dualarýmýzý alýyorsunuz. Halkýnýzý helal edin, Allah razý olsun.
UYARI: Tarafýmdan yazýlan cümleler bilgi ya da tavsiye niteliðinde deðildir. Yazdýklarýma dayanarak hiç kimse alýþ ya da satýþ yapmamalýdýr. Kimsenin vebaline girmek istemem. Yazdýklarým düþünce özgürlüðü kapsamýnda deðerlendirilmelidir.
Merhaba,
Aradaki 1222 lot benim. Anlamadýðým satýþ olduðu halde devamý neden gelmiyor. Sabah seansýnda en son alan ben olduðuma göre, sýradan gelmesi gerekmez mi?
Neyse, her seviyeden satýþ olmasý iyidir. Bu yeni yükleniciler demektir. Ýþlem hacmi de sýð. Açýklamalar gelinceye kadar bu þekilde gideceðini tahmin ediyorum. Açýklama geldikten sonrasý da ayrý mesele.
Ýzleyelim görelim. Ýyi bir gece temenni ediyorum.
Saygýlarýmla,
Acaba seanstan seansa yeni sýra mý giriyor? Baþka bir açýklama bulamadým. Çoktandýr iþlem yapmadýðým için unuttum da açýkçasý ayrýntýlarý. Mesela geceden yazan sýra sabah seansýna, sabah seansý bitiminden sonrakiler öðle seansýna mý sýraya giriyor? Bilen varsa yardýmcý olabilir mi?
UYARI: Tarafýmdan yazýlan cümleler bilgi ya da tavsiye niteliðinde deðildir. Yazdýklarýma dayanarak hiç kimse alýþ ya da satýþ yapmamalýdýr. Kimsenin vebaline girmek istemem. Yazdýklarým düþünce özgürlüðü kapsamýnda deðerlendirilmelidir.
Arkadaþlar, yeni bir dönem ve kanal açýlmýþtýr bu sabýrsýzlýk nedir anlamýþ deðilim sürekli þöylemi böylemi býrakýn lütfen sadece olacaklarý izleyin Kemal Zorlu gibi iþine vede konuya çok hakim birisi var, þirketin yok olma pahasýna bir þeylerin mücadelesini bunca yýl sürdürdü býrakýnda bundan sonrasýný da kendi bildiði yöntemlerle halletsin ÞÝRKETÝN DEÐERÝNÝN NERELEREEEEE GÝDECEÐÝNÝN HESABINI ÝYÝ YAPIN VEDE GÜNLÜK DÜÞÜNMEYÝN diðeceðim budur bu saatten sonra yorumlar zarardan baþka bir þey getirmez tekrarlýyorum SAKÝN SAKÝN SAKÝN
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Ortada sabýrsýzlýk deðil yýllarýn sabrý vardýr. Þöyle mi böyle mi demenin kimseye bir zararý dokunmamaktadýr. Forum konuþmak için vardýr. Sanýrým kimsenin yazmadýðý bir forumu tercih etmek isterdiniz. Tercih sizindir, seçenekler mevcuttur. Benim burada yazmamýn yaþanan süreçte birbirimize destek olmak dýþýnda kendime hiçbir faydasý bulunmamaktadýr. Bir hafta öncesine kadar hiç yazým olmamýþtý uzun süredir takip etmeme raðmen. Teþekkür ederim ki bana tekrar yazmama kararý alýrdýnýz. Gerginlik ve seviyesizliði baþlatmamak adýna bir daha yazmayý düþünmüyorum. Kalanlara da naçizane önerimdir, kimsenin olmadýðý virane bir forum yerine her gün insanlarýn düþüncelerini ve hislerini paylaþtýðý bir forum inanýn sizler adýna daha güzel olacaktýr. Saðlýcakla kalýn.
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Yer Ýmleri