Artan

55,00 10 13:58
267,50 9.99 13:55
38,14 9.98 13:57
27,34 9.98 13:55
13,83 9.94 13:57
Artan Hisseler

Azalan

43,74 -10 13:57
283,50 -10 13:56
45,36 -10 13:57
47,70 -10 13:56
372,00 -9.98 13:56
Azalan Hisseler

İşlem

9.948.292.187,68 13:58
6.341.415.339,00 13:57
6.005.526.531,85 13:58
5.842.726.636,00 13:58
5.303.509.886,75 13:58
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3992 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by mng Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, yeni bir dönem ve kanal açılmıştır bu sabırsızlık nedir anlamış değilim sürekli şöylemi böylemi bırakın lütfen sadece olacakları izleyin Kemal Zorlu gibi işine vede konuya çok hakim birisi var, şirketin yok olma pahasına bir şeylerin mücadelesini bunca yıl sürdürdü bırakında bundan sonrasını da kendi bildiği yöntemlerle halletsin ŞİRKETİN DEĞERİNİN NERELEREEEEE GİDECEĞİNİN HESABINI İYİ YAPIN VEDE GÜNLÜK DÜŞÜNMEYİN diğeceğim budur bu saatten sonra yorumlar zarardan başka bir şey getirmez tekrarlıyorum SAKİN SAKİN SAKİN
    Ortada sabırsızlık değil yılların sabrı vardır. Şöyle mi böyle mi demenin kimseye bir zararı dokunmamaktadır. Forum konuşmak için vardır. Sanırım kimsenin yazmadığı bir forumu tercih etmek isterdiniz. Tercih sizindir, seçenekler mevcuttur. Benim burada yazmamın yaşanan süreçte birbirimize destek olmak dışında kendime hiçbir faydası bulunmamaktadır. Bir hafta öncesine kadar hiç yazım olmamıştı uzun süredir takip etmeme rağmen. Teşekkür ederim ki bana tekrar yazmama kararı alırdınız. Gerginlik ve seviyesizliği başlatmamak adına bir daha yazmayı düşünmüyorum. Kalanlara da naçizane önerimdir, kimsenin olmadığı virane bir forum yerine her gün insanların düşüncelerini ve hislerini paylaştığı bir forum inanın sizler adına daha güzel olacaktır. Sağlıcakla kalın.

UYARI: Tarafımdan yazılan cümleler bilgi ya da tavsiye niteliğinde değildir. Yazdıklarıma dayanarak hiç kimse alış ya da satış yapmamalıdır. Kimsenin vebaline girmek istemem. Yazdıklarım düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilmelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by tatarcik Yazıyı Oku
    Ortada sabırsızlık değil yılların sabrı vardır. Şöyle mi böyle mi demenin kimseye bir zararı dokunmamaktadır. Forum konuşmak için vardır. Sanırım kimsenin yazmadığı bir forumu tercih etmek isterdiniz. Tercih sizindir, seçenekler mevcuttur. Benim burada yazmamın yaşanan süreçte birbirimize destek olmak dışında kendime hiçbir faydası bulunmamaktadır. Bir hafta öncesine kadar hiç yazım olmamıştı uzun süredir takip etmeme rağmen. Teşekkür ederim ki bana tekrar yazmama kararı alırdınız. Gerginlik ve seviyesizliği başlatmamak adına bir daha yazmayı düşünmüyorum. Kalanlara da naçizane önerimdir, kimsenin olmadığı virane bir forum yerine her gün insanların düşüncelerini ve hislerini paylaştığı bir forum inanın sizler adına daha güzel olacaktır. Sağlıcakla kalın.

UYARI: Tarafımdan yazılan cümleler bilgi ya da tavsiye niteliğinde değildir. Yazdıklarıma dayanarak hiç kimse alış ya da satış yapmamalıdır. Kimsenin vebaline girmek istemem. Yazdıklarım düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilmelidir.
    Hayır anlamadığım neden üzerinize alındınız, forum tabikide paylaşım yeri lakin dediğim gibi yeni bir süreç başladı bu sürede laf kalabalığı istemeden de olsa zarar verir ayrıca tabikide kimseyi burda kırmam vede gereksiz tartışmayada girmem selamlar sevgilerimle
    yasal uyarı, burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlıgı kapsamında degildir yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.

3. Ege Plast tesislerini 3,5 milyar dolar yatirimla dunya markasi yapacagiz, dis acigi yillik 500 milyon dolar azaltacagiz, Ekonomi bakanligi ile yatirim tesvik gorusmeleri yapiyoruz, TPAO nun arazisini kiralayacagiz, tesislerin acilisini cumhurbaskani yapacak vs vs gibi 1-2 haber ucursalar piyasa degeri direk 1 milyar dolara vurur. Fiyati da bugunku kurdan 350 TL olur

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •