Sayfa 749/994 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    hocam çanak çömlek vs. o tür şekillerden anlamıyorum ben.. çizen kişi 384 lere işaret etmiş.. benim çizimde de 385.10 civarları çıkmış..

şahsım için destekler dirençler belli.. biraz daha sabır şahsım için, endeks malum.. endeks buralarda dip çalışmasını tamamlar ise bunlarda dip çalışmasını tamamlamış olur.. yoksa endeks kötüye giderken otkar iyiye gitmez (ekstern bir durum yok ise)..

Eyvallah hocam teşekkürler,gün gelecek inşallah kartonu 300 lerden almayanlar nasıl 3000 e gittiğinde pişman olduysak keza egeen 300 lerden almadık nasıl pişman olmuşsak otkar içinde aynı pişmanlık yaşanabilir potansiyel fazlasıyla var zaman bizi haklı çıkaracaktır inşallah. ytd.

2. Arkadaşlar pembe hayaller kurmadan önce bir düşünün derim .. egeen 3000 olmadam önce pd si neydi? Karton uçmadan önce pd si neydi?

Otkarın pd si 8 milyar... 10 kat yapsa 80 milyar yılda 10 milyar kar mı yapacak orta vadede?

Hisse fiyatı ilüzyonu yapıyor hep bunu.

Otkar için d*****n kuyruğu yüklü zırhlı siparişinde yatıyor. Malum bakiye siparişleri bae teslimatları bu yıl biterse baya eriyor.
    İveco nasıl olacak henüz belli değil ancak mevcut fiyatın içinde diye düşünüyorum.

Bu arada koç en son ne zaman hangi şirketinde yüksek bedelsiz dağıtmış.

Müthiş bir firma doğrudur; harika işleri ve yönetimi var doğrudur; ancak 10 kat vs demek renkli bir hülyadan öteye gitmez orta vadede.

Saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar pembe hayaller kurmadan önce bir düşünün derim
    Saygılar.
    çoğul kullanmışsınız ama benim öyle bir ifadem olmadı, hatta fiyat ifadem de olmadı.. grafik üzerinde sadece şu an için takip ettiğim destek ve dirençleri belirttim..

yazılanlar için yorum yaparken başkalarını da yoruma katan cümleler ile yanlış anlaşımlara mahal vermeyelim lütfen..

bol kazançlar..

4. Olur olur ama bir anda olmaz kisa vadede olmaz...
    Sabir meyvesi guzeldir.
    Ytd syg

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

5.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar pembe hayaller kurmadan önce bir düşünün derim .. egeen 3000 olmadam önce pd si neydi? Karton uçmadan önce pd si neydi?

Otkarın pd si 8 milyar... 10 kat yapsa 80 milyar yılda 10 milyar kar mı yapacak orta vadede?

Hisse fiyatı ilüzyonu yapıyor hep bunu.

Otkar için d*****n kuyruğu yüklü zırhlı siparişinde yatıyor. Malum bakiye siparişleri bae teslimatları bu yıl biterse baya eriyor.
    İveco nasıl olacak henüz belli değil ancak mevcut fiyatın içinde diye düşünüyorum.

Bu arada koç en son ne zaman hangi şirketinde yüksek bedelsiz dağıtmış.

Müthiş bir firma doğrudur; harika işleri ve yönetimi var doğrudur; ancak 10 kat vs demek renkli bir hülyadan öteye gitmez orta vadede.

Saygılar.
    Gün gelir 10 milyarda kar edebilir ama verilen örneği abartmışsınız burada öyle gelişmeler olurki beklenmedik rakamları görebilir bir çok uçan kaçan şirketten potansiyel olarak üstün bir şirket bana göre hayallerimiz bize kalsın borsada çok aksi gelişmelerde söz konusu ama uzun vadeciler 1 e 1000 kazanmıştır,1991 yılı çukurova elektrik 3,ile 5000 arası o çukurova elektriki 1993 yılında uzanlar aldı 5000 tl lik hisse 1.500,000 tl oldu öyle yada böyle oldu yani bu fiyatlar 5000 nire 1.500,000 nire olmaz olmaz demiyeceksin piyasada biz neler gördük .ytd.

6. Örneğin bu gün bir milyon üzeri olan egeeni 10 tlden istediğimiz kadar alabilirdik o günlerde deseydik bu egeen gelecekte 1.800 görecek hadi be sen kafayı yemişsiz derlerdi bir çok kişi kesin derdi bunu yani bir şirketin potansiyeli varsa ileride neler olur neler,ford oto rahmetli özal zamanında hatırlarım 20 tl lerden işlem görüyordu ve sermayesi çok çok düşüktü o zamanlar 1000 lot ford oto alanlar tam anlamıyla lord oldular yavruladı yavruladı gitti temettüsü cabası vs vs örnek çokta bu kadarı anlayana yeter sahibi sağlamsa şirket potansiyel varsa zamanla ihya eder bu borsada hep böyle olmuştur uzun vadede çok çok karlar haneye yazılmıştır kısacılara bir şey diyemem borsa günlük aylık iner çıkar gelişmelere göre ama ülkene ve şirketlerine güveniyorsan kazanırsın,ileride endeks 50.60 bin olacak dersek onada inanmaz kimse ama ahmet mergen hocamız 85 bin dolarları görecek 2023 10 cu ayında diyordu olurmu olur inşallah olur.ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,032
    kir su 332,50 yi özgürles
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

Sayfa 749/994 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri