Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
oncelikli olarak her kar cash degildir, bunu da sana bir dipnot olarak ifade edeyim.

herseyi cash gibi algiliyorsun cunku

sonra 150 milyon ve gecmisten gelen karin onemli bir kismi zaten a1 capital ve a1 yasamdan konsolide edildigi icin o kar rakamlari o sirketin icinde onlar sana kar payi vermezse sende para falan olmaz.

anlamissindir insallah.

senin bu yil 6 ayda ettigin kar belli 26.5 milyon lira o da zaten devlete satmisin tahsilati bekleyen alacaklar icinde

ortada cash falan yok yani

hatta kredi bile cekersin ortada cash olmadigi icin

sn. hissedarxd niye soylenip duruyor, iste bu sebepten

ok mi ?

"yatırım tavsiyesi değildir"
elbettekı cash degıl,, ama bır irade oluşursa bu rakamlar dağıtılabılır hala gelıyor.. - tahsıslı den 47 mılyon- gmk satışında 14 mılyon -geçmiş yıldan 30 mılyon dıyelım- bu yıl dan şimdiye kadar kı 26 mılyon dıyelım- 120/130 mılyon cash eder... daha ne olsun.. iştirakler kar dağıtımı yapmıyorlar bu sebepten rakamlar cash degıl dıyorsun, doğruda ama bunu dünün rakamları gıbı dusunme, eskıden 3/5 lıra kar yapıyordu dagıtmıyordu. ama artık mızrak cuvala sıgmıyor.. ben yatırımımı kar payı alamak uzerınde degılde sermaye kazancı uzerıne dusunurum. bana kar vermesın ama bu paraları mutlaka bır yere kanalıze edecektır. işte ben onada yatırım bankacılıgı dıyorum