Sayfa 404/563 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    SenDE BU sorumA cevap ver ; RTALBIN 2020 61 MILYON KAR -2021 ( BEKLENTI 150 DIYELIM ) - TAHSISLIDIEN GELEN 47 MILYON- GMK SATISINDAN GELEN 14 MILYON TOPLA272 MILYON YAPAR - HADI 53 MILYONUNU SERMAYE TAVANI ORANINDA BEDELSIZ ARTIRDI 100 MILYON SERMAYE OLDU- GERIYE KALAN 220 MILYON CASH PARA NE OLACAK ? BUNU SOYLE ? TEMETTU ? YENIDEN SERMAYE ARTIRIMI ? NEDEN SERMAYE ARTIRSINKI FINANSAL BIR İŞ YAPMIYORKI ? SEN SÖYE NE OLACAK BU CASH ??
    oncelikli olarak her kar cash degildir, bunu da sana bir dipnot olarak ifade edeyim.

herseyi cash gibi algiliyorsun cunku

sonra 150 milyon ve gecmisten gelen karin onemli bir kismi zaten a1 capital ve a1 yasamdan konsolide edildigi icin o kar rakamlari o sirketin icinde onlar sana kar payi vermezse sende para falan olmaz.

anlamissindir insallah.

senin bu yil 6 ayda ettigin kar belli 26.5 milyon lira o da zaten devlete satmisin tahsilati bekleyen alacaklar icinde

ortada cash falan yok yani

hatta kredi bile cekersin ortada cash olmadigi icin

sn. hissedarxd niye soylenip duruyor, iste bu sebepten

ok mi ?

"yatırım tavsiyesi değildir"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ha bu kar ne olacak diye soruyorsan

simdi durmaz sorarsin cunku

temettu falan olmaz bu sekli ile

ancak ozsermaye artar

ileride mg cani isterse bedelsiz yapip verir

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    oncelikli olarak her kar cash degildir, bunu da sana bir dipnot olarak ifade edeyim.

herseyi cash gibi algiliyorsun cunku

sonra 150 milyon ve gecmisten gelen karin onemli bir kismi zaten a1 capital ve a1 yasamdan konsolide edildigi icin o kar rakamlari o sirketin icinde onlar sana kar payi vermezse sende para falan olmaz.

anlamissindir insallah.

senin bu yil 6 ayda ettigin kar belli 26.5 milyon lira o da zaten devlete satmisin tahsilati bekleyen alacaklar icinde

ortada cash falan yok yani

hatta kredi bile cekersin ortada cash olmadigi icin

sn. hissedarxd niye soylenip duruyor, iste bu sebepten

ok mi ?

elbettekı cash degıl,, ama bır irade oluşursa bu rakamlar dağıtılabılır hala gelıyor.. - tahsıslı den 47 mılyon- gmk satışında 14 mılyon -geçmiş yıldan 30 mılyon dıyelım- bu yıl dan şimdiye kadar kı 26 mılyon dıyelım- 120/130 mılyon cash eder... daha ne olsun.. iştirakler kar dağıtımı yapmıyorlar bu sebepten rakamlar cash degıl dıyorsun, doğruda ama bunu dünün rakamları gıbı dusunme, eskıden 3/5 lıra kar yapıyordu dagıtmıyordu. ama artık mızrak cuvala sıgmıyor.. ben yatırımımı kar payı alamak uzerınde degılde sermaye kazancı uzerıne dusunurum. bana kar vermesın ama bu paraları mutlaka bır yere kanalıze edecektır. işte ben onada yatırım bankacılıgı dıyorum

4. birde şunu soracagım a1 gırısım ve a1 portfoy nerdeyse 5 ay bıttı- neden hala tek bır işlem yok ?? bu paralar fazıdemıdır ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    a1 girisim sermayesinin parasi faiz geliri yaziyor.

6 aylikta 2 milyon gibi bir seydi sanirim

bilanco da mevcut , bakarsan gorursun

gulerin bilancosunda
    birde şunu soracagım a1 gırısım ve a1 portfoy nerdeyse 5 ay bıttı- neden hala tek bır işlem yok ?? bu paralar fazıdemıdır ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    kaldiki hep ifade ediyorum ben rtalb tarafi ile cok ilgilenmiyorum

benim 10.000 lot hissem var rtalb de

benim pozisyonum guler tarafinda miktari da artik nerdeyse herkes biliyor bu forumda

7. Toplantıya gıdıp ne dıyeceksın ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    benim ilgi alanima giren guler yatirim holding ile alakali sorulari soracagim.

dedigim gibi rtalb kismi beni cok ilgilendirmiyor, en kotu satar gecerim 10K

sende gelirsen , sende senin ilgi alanina giren sorulari sorarsin
    Toplantıya gıdıp ne dıyeceksın ?

Sayfa 404/563 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •