Sayfa 8/2383 İlkİlk ... 67891018581085081008 ... SonSon
Arama sonucu : 19063 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bi gün alalım oturalım yiyip içelim
    Gerçi artık sadece tadımlık içebiliyom ama olsun
    Az irakı çok lakerda be ya.
    @erefefik

2. Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    2s
    Büyük davalara inanmış insanların yapabilecekleri vahşetin sınırı yoktur.

Bütün insanlık tarihi tanıktır buna.
    Inanmaceksin abi...ama adam diyor ki benim inancım diğerleri gibi değil, benimki doğru.
    @erefefik

3. Haber Report
    @HaberReport
    ·
    5s
    Bir taksici Anadolu yakasına geçmek için vize lazım diyerek yabancı profesörden 400 dolar istedi.
    Diken
    @DikenComTr
    ·
    7d
    Turist anlattı: Taksici 20 liralık yola 250 lira istemiş
    kivanc
    @dunyanin6dabiri
    ·
    5 Eki
    Taksici nişantaşı değilse gel dedi değil dedim. Biraz ilerleyince beşiktaş akaretler dedim ama orası nişantaşı’nın dibi dedi. Dedim abi o kadar sıkıntı olucaksa ineyim ben. İnersen sevinirim oralara gitmeyi sevmiyorum ben dedi. Sevmiyormuş oraya gitmeyi
    Sözcü
    @gazetesozcu
    ·
    9 Eki
    Trafikte tartıştığı milli diskçi Berke İnaloğlu'nu silahla vuran taksi şoförü Serhat Demir, tutuklandı.
    Abi bu taksicileri çok kötü bir hedef haline getirdiler. Ben daha önce böyle bir şey görmedim.

Bu salaklar da yangına benzin döküyorlar.
    @erefefik

4. Çok merak ediyorum bunların başına ne gelecek acaba?
    @erefefik

5. Said Sefa
    @sefa_said
    ·
    1d
    Algıları DEĞİŞTİRİN.

Kaybedeceği seçime girmez.
    YANLIŞ.
    Girmeyip de ne yapacak, seçimleri mi kaldıracak?

Ne yapar eder, kazanır.
    YANLIŞ.
    Ne yaptı etti, İstanbul ve Ankara’yı kaybetti.

Seçimi kaybederse gitmez.
    YANLIŞ.
    Gücünü iktidar olmaktan alıyor, kaybederse kimsesi kalmaz!
    Senelerdir yönetim zaafiyeti var. Ne demek gitmez? Iç siyasete kalsa çoktan gitmişti.
    Dış dinamik bırakmadı.
    @erefefik

6. Bu kadar pandominoya rağmen, bugün açıklanan ankete göre Akp'nin oyu %32. Yine 1.parti. Yine Cehabe'ye fark atıyor. ))))))))))))))))))
    Türk Milleti büyük millettir.
    Seçtiğini arkasında sonuna kadar durur.
    @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Her insan bilinç, bilinçaltı ve limbik sisteme sahiptir. Bunlar insanı ele geçirmeye yani hakim olmaya çalışırlar. Zihnimiz bilinç içinde kalabilir ya da bilinç icinde kalmaktan vazgeçebilir. Bilinçaltı kodlanabilir. Insanların bilinçaltı onbinlerce hatta yüzbinlerce en doğrusu milyonlarca yıldır kodlanmaktadir. Son dinozor 70 milyon yıl once yok oldu. Ilk dinozor ise 280 milyon yıl once yaşadı. Bu tarihlerde ve bu tarihlerden önce bile insan vardı. Bedenli değillerdi. Kalıntı bırakmadılar. Yani kemik bulamazsın.
    Bütün dinler ve izmler kodlardir. Daha önceleri destansı hikayeler ve masallar vardı, bunlar da kodlardir.
    Bunların tamamı kirintilar halinde gerçeklik ve doğru bilgi icerebilirler, kirintilar halindedir, arayıp bulmak ciddi çaba gerektirir. Işte bilinci devreden cikaran, bilincaltini hakim kılan bu kodlardir.
    Mesela komünizm ayak mantarina benzer, bulastimi tedavisi zordur. Bizim cografyamizda bol miktarda
    Islamcı ve Kemalist vardır.

Einstein'in hesabına göre insanların %95'i bilinçaltının kontrolundedir. Yani kodlanmislar. Sadece %'5'i bilinçli. Kodlanmış olanlar farkında değiller, kendilerini bilinçli sanıyorlar, Einstein'in dediklerine inanmıyorlar.

Bilinç evrenin sistemidir. Herşey bilinclidir ve herşey bilinç vasıtasıyla birbiriyle bağlantılıdır.
    Her insan bilincini farklı alanlara taşıyabilir. Bütün bilinçler tekte birleştiler. Bu süper bilinctir.

Bilinç çok boyutludur. Bilincin cok boyutlu olmasi kafa karistirir. Insanlar paralel hayatlarda bütün olasılıkları yasarlar, hepsi bilinç yoluyla birbirleriyle bağlıdır.

Superbilinç en üst boyuttadır.
    Limbik sistem morfin alanlarla ilgili.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bu kadar pandominoya rağmen, bugün açıklanan ankete göre Akp'nin oyu %32. Yine 1.parti. Yine Cehabe'ye fark atıyor. ))))))))))))))))))
    Türk Milleti büyük millettir.
    Seçtiğini arkasında sonuna kadar durur.
    Maral abacık, davutoğlu, babacan, karamollaoğlu
    Bu 4 parti birlikte secime giderlerse ve cumhurbaskanı adayı gösterirlerse adayları ikinci turda seçilir.

Sayfa 8/2383 İlkİlk ... 67891018581085081008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •