Sayfa 381/1006 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Bence reis ve danismanlari 1- dolar 10 tl olunca millet dolarını bozar diye düşünüyor herhalde 2- cariacik kapanir 3- rekabetçi kur ile ihracat patlar diye düşünüyor.
    Fakat bunların hiçbiri gerçekleşmeyecek sefalet daha da artacak. Acil seçime gidilmesi lazım bu millet 2022 nisan sonunu zor görür. Bazıları gene hiçbirşey olmaz diyecektir eminim.

2. Son Dakika: Merkez Bankası'nda 3 isim görevden alındı

14.10.2021 00:10 | Son Güncelleme: 14.10.2021 01:02

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) başkan yardımcıları Prof. Dr. Semih Tümen ve Dr. Uğur Namık Küçük ile Para Politikası

Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdullah Yavaş görevden alındı.

Dolares yine zıpladı ....
    distance

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bence reis ve danismanlari 1- dolar 10 tl olunca millet dolarını bozar diye düşünüyor herhalde 2- cariacik kapanir 3- rekabetçi kur ile ihracat patlar diye düşünüyor.
    Fakat bunların hiçbiri gerçekleşmeyecek sefalet daha da artacak. Acil seçime gidilmesi lazım bu millet 2022 nisan sonunu zor görür. Bazıları gene hiçbirşey olmaz diyecektir eminim.
    Hatta para fiskiriyeaaaaaah bile derler utanmadan.
    Degersiz iluzyon TL karsiligi her seyin artacak tabii.. Mal hizmet arzi artmadan parayi artirirsan birim mala dusen para miktari artacagindan bu durum bize talep enflasyonu olarak geri doner..
    Sanirim bi artmayan kosele fiyatlari

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bence reis ve danismanlari 1- dolar 10 tl olunca millet dolarını bozar diye düşünüyor herhalde 2- cariacik kapanir 3- rekabetçi kur ile ihracat patlar diye düşünüyor.
    Ben ekonomistim dedi..

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ilk 10 sene yuksek fayis dusuk kur idi politika.
    Sonraki 10 sene dusuk fayis yuksek kur oldu.

Syg,

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben ekonomistim dedi..

Syg,
    Allahtan uzmanlık alanı ekonomi yoksa halimiz duman olurdu.
    Para fışkırıyeeaahh
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ilk 10 sene yuksek fayis dusuk kur idi politika.
    Sonraki 10 sene dusuk fayis yuksek kur oldu.

Syg,
    İlk on sene bulduğu yabancı finansmanı inşaata ve avm gibi yerlere paraları harcamasaydık. Sanayide çok ileride olurduk. Plastik hammadde bulunamıyor şuan mesela. Petkim yok satıyor, 2-3 tane daha petkim olsa satış sıkıntısı olmaz ama ihracatı bile ithal yarımamüle dayalı yapıyoruz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    ülkenin çok çok acilen seçime gitmesi gerekiyor. yapılan bütün her şey kötü niyetle hem maddi kazanç elde etmek hem de bir sonraki gelene daha büyük bir acı reçete çıkarmak amacıyla yapılıyor. böylece muhalefete düştüklerinde güçlenip yine geri gelmeyi planlıyorlar.

Sayfa 381/1006 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •