Artan

405,50 9.97 13:39
11,15 9.96 13:43
51,70 9.95 13:43
55,85 9.94 13:43
293,00 9.94 12:55
Artan Hisseler

Azalan

78,30 -10 13:42
2,07 -10 13:43
112,60 -9.99 13:43
23,98 -9.98 13:43
1,46 -9.88 12:55
Azalan Hisseler

İşlem

6.661.494.644,25 13:43
6.325.218.081,18 13:43
5.383.854.242,70 13:43
4.852.733.920,30 13:43
4.847.662.493,95 13:43
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by aykut32 Yazıyı Oku
    Selamlar, Daha önce sorulmamış bir soru;
    diyelimki araba alacagiz 30k,
    alıcıda eurobond alacak olsun, 30k eurobondu devir edilirmi? saticak olursak banka makas atiyor 2k kadar
    +satmamış oluyoruz vergi çıkmaz? zira araç alıyoruz bi şekil vergi oduyoruz zaten
    Yapi Kredide benim hesabimdaki eurobondlari esimin hesabina ucretsiz virman yaptim.Farkli bankalarda farkli uygulamalar olabilir

2.  Alıntı Originally Posted by turkuaz Yazıyı Oku
    Yapi Kredide benim hesabimdaki eurobondlari esimin hesabina ucretsiz virman yaptim.Farkli bankalarda farkli uygulamalar olabilir
    Bence dikkatli olun sonradan vergi çıkabilir

Eurobond sayısı da zaten bir virman işlemi. Eğer kıymet başkasına virmanlaniyorsa hukuki anlamda satış gerçekleşmiş oluyor. Kur farkı vergisini beyan etmek gerekli olur.
     Alıntı Originally Posted by turkuaz Yazıyı Oku
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eurobond sayısı da zaten bir virman işlemi. Eğer kıymet başkasına virmanlaniyorsa hukuki anlamda satış gerçekleşmiş oluyor. Kur farkı vergisini beyan etmek gerekli olur.

Intikal vergisi de cikar büyük ihtimal. Hediyeye giriyor böyle bir transfer.

Evet zira intikal vergisi ile satış vergisine ayrı uzman vergi daireleri bakıyor o nedenle ivazsız intikal vergisinin yarısı dahi odense her zaman diğer ana vergi dairesinin bu işlemi satış olarak görüp kur fatki geliri üzerinden vergi talep etme riski var. Şahsen ben bu riske girmem
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Intikal vergisi de cikar büyük ihtimal. Hediyeye giriyor böyle bir transfer.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Geliyor gelmekte olan.

Ne borsacıları bırakacaklar, ne kriptocuları. Vergi alabilecekleri herşeyin ~anadolu ajansına~ koyacaklar.

Yastıkaltı altının şaşalı günleri *yeniden* ufukta belirdi.

ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Geliyor gelmekte olan.

Ne borsacıları bırakacaklar, ne kriptocuları. Vergi alabilecekleri herşeyin ~anadolu ajansına~ koyacaklar.

Yastıkaltı altının şaşalı günleri *yeniden* ufukta belirdi.

ytd
    iyice saçmalarlar böyle bir şey yaparlarsa. realized capital gain dese anlarım.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •