Syn myfinans;
uzattım ama kardeşim pariste evi 110 k euro, bende ev alsam 100 k euro ödeyeceğim.
tamam evi banliyöde ama arkadaş fransada yaşıyor.
istnbulu geçtim ben sıradan anadolu şehrindeyim,
insaf yahu
Syn myfinans;
uzattım ama kardeşim pariste evi 110 k euro, bende ev alsam 100 k euro ödeyeceğim.
tamam evi banliyöde ama arkadaş fransada yaşıyor.
istnbulu geçtim ben sıradan anadolu şehrindeyim,
insaf yahu
Borsamizi kiskaniyorlar konulu baslik icin sayin rexi konusmak icin buraya davet ediyorumhaha
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili forumdaşlar, acizane tavsiyem böyle belirsiz- oynak- zamanlarda çok sık estruman değişmemeniz. Zira , büyükler ( piyasa yapıcılar ) küçükleri yolmaya karar verdiklerinden ortada dolaşanları yolarlar. sabit kalandan tüy bile koparamazlar. O arada bir kaç hafta aç kalan ördek gibi para kazanamasanız dahi hiç değilse kaybetmezsiniz.
Misal ; bazı fonlar haftalarca zararda, tam siz '' yeter artık '' diyerek sattığınız da bir günde %2,5 - 3 getiri yazmaya başlar. IKP - TGR - IJB vb. fonlar. Böyle güzel getirdiklerinde ise - tamam artık kazanma zamanı- diyerek satmayanlar üzülüyor. Aylık TL. faiz getirisi net % 1,20 . herhangi bir agresif fonda aylık / haftalık hatta 3 günlük %5 yakaladımmı çıkarım. Düşerse tekrar alırım.
yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir. Kişisel yatırım kararları için uzman yardımı almanızı öneririm.
Merhaba aşağıdaki yazıya istinaden Allianz ile görüşüp devlet katkısını FYY'ye geçmek istedim. İzahanamede devlet katkısı için kurulduğu yazıyor ama allianz devlet katkısının tek bir fonu var (faizli olan - AMF) diye bilgi verdi. Yazıdaki gibi devlet katkısı faizsiz katılım fonlarına geçiriliyor mu acaba? Bunların getirisi faizliden hep daha yüksek olmuş durumda. o yüzden faizsiz devlet katkısı ama kendi yatırdığım parayla alınan fonlarımı altın borsa devam etmek mümkün mü?
https://www.zeynepcandanaktas.com/bl...-faizsiz-farki
ne gözel deyon gardaşım her ay dipten al zirveden sat fayizle felan uğraşmaya ne gerek var hemi: ) iyi de..diyelim +5 yaptı tepeden sattın, -5 düştü tekrar alıdın güzel, bi -5 daha düşerse nolucak?: ) tam stop olursunuz uçar demenden stop alışkanlığın da olmadığı belli. 4-5 kez şansın tutar sonraki 4-5 denemende o tüm kazancın gider. aşırı bahtsız değilsem bende işler hep böyle yürüdü al-sat yıllarımda..ama daldan dala atlamamak konusunda tamamen hemfikirim orası kesin.
Bu yabanci hisse ve etf fonlari
Yay guh ytd gbc yuklu getiri yapmislar
Devam edermi acaba.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri