Sayfa 20/2199 İlkİlk ... 10181920212230701205201020 ... SonSon
Arama sonucu : 17591 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. İsrail'deki zorunlu askerlikten kaçabilmek için İran'ın daveti üzerine bu ülkeye yerleşmeye çalışan Yahudi topluluk ABD ve İsrail'in ortak operasyonuyla engellendi.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    İsrail'deki zorunlu askerlikten kaçabilmek için İran'ın daveti üzerine bu ülkeye yerleşmeye çalışan Yahudi topluluk ABD ve İsrail'in ortak operasyonuyla engellendi.
    Abi bu çok derin anlam ifade ediyo valla
    Demekki abd İsrailin istediği herşeyi yapıyo be ya

3. O dürüsttü, güvenilirdi, adildi, merhametliydi, sabırlıydı, affediciydi, alçakgönüllüydü. Onun gibi olmak mümkün değil ama sevgili peygamberimize benzememiz için mücadelemizde sen bize yardım et Allah'ım. Dünyayı ancak ona benzeyenler düzeltebilir.

#MevlidKandili
    Mevlid, Hz.Isa'ya yazılmıştır. Isa çıkarılmış yerine Muhammed Mustafa yazılmıştır. Arap ülkelerinde yoktur. Kandiller Ortodoks Hıristiyan yortularindan kopyadir.
    Eleştiri olarak yazmıyorum. Anadolu insanının Islam' a bakışı ve Islam' i yaşayışı farklidir. Ben bu farklı bakışı destekliyorum.
    Bu açıdan Yaşar Nuri gibi ilahiyatcilarin; indirilen Islam- uydurulan Islam anlayışının yani mesela mevlide ve diger kandillere uydurulan demenin karsisindayim.
    Anadolu insanının Islami bakışını değiştirmeye çalışan fetoye ise kulliyen karşıyım. Urfa'da bir Müslüman kadınla, Hıristiyan bir erkegi(Müslüman olmamış,sünnet de olmamis) evlendirmisler, nikahı da bir papaz, bir imam ve bir hahama kiydirmislardi.
    Yanlış anlaşılmasın ben Islam' i desteklemiyorum. Anadolu'da yaşayan halkın, Ortodoks Hiristiyanlardan etkilenerek oluşturduğu, yüzyıllardır yaşanan inancı- yaşam bicimini destekliyorum. Çünkü ben de bu topraklarda dogmus-büyümüş diğer insanlar gibi bu inancın içinden geliyorum. Inanip inanmamak farklı bir şeydir.
    Yaşar Nuri gibiler uckagitcidirlar. Indirilen Islam diye bir şey yok. Sadece Uydurulan Islam vardır. Bunlar Roma'nin uydurduğu Islam'a karşılar.
    Bunlar faizcilerin uydurduğu Islam'in elemanlaridirlar. Cebrail, "Musluman'a faiz haramdir" demiş ama nedense "buyumeyeceksin"dememiş.
    @erefefik

Abi şimdi diyelim ben Urfalı müslüman bi kadınım istiyerek sünnette olmuşum kadın sünneti
    Bi de hz İsa gibi uzun saçlı süper yakışıklı sünnetsiz adam bulmuşum
    Niyet evlenmek bak

Tabi yahudiye istediğim kadar saygım sonsuz olsun abi
    Niye imamın yanına Papazı eküri edip bi de son ayakta plase hahamı oraya koyuyom ben aaabiii

İmamla papaz yetmiyo mu )))?????

Not:
    O Nikahın , Havra dışında bi yerde kılınmış olduğu tahmini/takribi olaraktana esas alınmıştır.

Bana göre o onla evlenmiş felan falan fişmekan.
    Ben performansa bakarım kardeşim.
    Sonuçta Skenderin vuruşkan evlatlarıyız.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Islamla demokrasiyle krallıkla değil abi gelişim
    Alakaya maydanoz işler yaparsan olmaz abi Ne gelişimi ya

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Bana göre o onla evlenmiş felan falan fişmekan.
    Ben performansa bakarım kardeşim.
    Sonuçta Skenderin vuruşkan evlatlarıyız.
    Iyi de orda Haham efendi orda o esnada evlaaadım happy hadi bakem iki bi yum gözünü hele dese naapıcannn ))))))))

8. Cumhuriyet
    @cumhuriyetgzt
    · 5s
    TÜGVA'dan iddialara yeni açıklama: "İslam'a operasyon"
    Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    3s
    Hepimizi Hristiyan yapmak amacıyla yapıldı bu olay. Sabah bi uyanacaz herkes Hristiyan olmuş.

Oyun çok büyük arkadaşlar.
    Münip Ermiş
    @munipermis
    ·
    1 sa
    Hristiyan olsa neyse,bizim mahallede bir kısım komşu Bahai oldu.Bir kaç aile de Hindu dinine geçti. Nasıl olduğunu anlayamadık.
    Oysa sabahtan akşama kadar ahaber izliyorlardı.
    Devlet çok zarar görüyor. Diyelim ki seçim oldu, muhalefet kazandı. Bunların Tsk'ya soktuğu subaylar, astsubaylar atılacak mi?
    Atmasan adalet nerde?
    Neticede Yunan bizi dudukleyebilir . Devlet çöker.
    @erefefik

Sayfa 20/2199 İlkİlk ... 10181920212230701205201020 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •