Nzh getirisi gun gun dusuyor
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nzh getirisi gun gun dusuyor
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende 2018 eylülde alanlardaki şans yok, bende 2018 ocakta alanların şansı var diyorsan zaten hiç durma. misal altını da 2011'de alan bir amerikalı bugün rezil oldu, 2019'da alan bir amerikalı bugün zengin oldu. ben doğuştan şansa inanırım. ama kazı kazanları hep boş çıkan biriysen bi daha düşün. sepet konusunda haklısın piyasalar dip yaptığında %50 bist %50 nasd** yapmak şahane getiriler bırakır. ama dip yaptığında, yani buralarda %20-%30 aşağı geldiğinde.
Evet doğru. Benimkisi kabaca bir hesaptı. Yalnız yasaklanmadan önce bankalarda swap işlemi yaparken kaydi olarak tl karşılığı dolar alır sonra belli bir fiyattan satar mevduat üstü getiri elde ederdik. Bir ara hesap yapmştım. Eğer eldeki TL ile dolar alıp beklemiş olsaydım. Mevduata göre çok fazla karlı olacaktı. Aslında getirisi en iyi olan yatırım gayrımenkul gerisi hikaye. Örnek iyi bir lokasyonda aldığım bir dairenin fiyatı dört yıl içinde üçe katladı. Son söz dolar alacaksanız kısa değil uzun yol koşucusu olacaksınız. Bu sabır işi.
TEFAS'a kayıtlı yatırım fonlarının (750 adet) sınıflarına göre yılbaşından bugüne getirileri & büyüklükleri. : Alıntı @dowjones
> Hisse
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TEFAS'a kayıtlı yatırım fonlarının (750 adet) sınıflarına göre yılbaşından bugüne getirileri & büyüklükleri. : Alıntı @dowjones
> Değişken ve sepet fonlar
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
MÜKAFAT PORTFÖY BİRİNCİ FON SEPETİ FONU
MJB
bunun hakkında bilgisi olan var mı arkadaslar yapay zeka ile yabancı yatırım fonlarına yatırım yapıyorlar
stopaj galiba yine 0 ve yeni ve iyi bir baslangıc yapmıslar.
sizce alınır mı
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=MJB
Yer İmleri