Sayfa 163/616 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Artık burada haber beklemeyin herkes kendi haberini bulsun ve var. Öyle yada böyle bir yerlerde damaltiyorlar haberleri bulmak isteyene cümle aralarında her zaman bilgi vardır. Siz sadece gerçekten araştırmak isteyin.

Aslında ne kadar kolay bir yerdeymis değil mi mesela bir bilgi karadereli? bu kadar basit bir yerde olması insanı sasirtir. Onun gibi daha ne bilgiler var bulmak isteyene burayı boş verin buraya günde 2 dk bakın çıkın. Sonra dış dünyaya bakın asıl bilgi dışarda

2.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Burda hala kağıdi ön plana çıkarmaya çalışmayin zarar ettiren kağidin nesine analiz yapilsın patrona bağlısıniz tüm paranızi yedirmeyin bunlara alın çok güveniyosaniz evinizi satın alın bunda sikinti yok ama hiç bir kağidin garantisi yok yem olmayın dedigim gibi gelsin 2 ye dogru arabami satar koyarim okadarda netim.
    Kartal 41, geriden güreşiyorsun.Daha önce 2.40 altına gelsin "arabamı satarım alırım" diyordun,şimdi 2.00 mi oldu.Ne arabaymış be bi satamadın. Farkındayım, Sana cevap verdikçe coşuyorsun. Sonunda elinde 15 bin Lot olduğunu öğrendik. Bu kadar lotlami milletin kafasını ütülüyordun. Susta biraz kafa dinleyelim.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3. Bazı arkadaşlar bilgi paylaşım istiyor. Temel analizci: arsanın yerini, kartal41,arabamı satarım bilgisi paylaşıyor. Başka bilgi yok.
    Teknik meknik hak getire arkadaşlar,teknik her gün bir formasyon değiştiriyor. Kuşlu sitede millet ağzını iyice bozdu, çok ağır küfürler ediyorlar. Burada belirsizlik hakim. Burada yazılan çizilenlere bakarak yatırım yapıyorsanız vay halinize vay. Ne kadar beklerim bilmiyorum ama ,şunu biliyorum. Bu saatten sonra polhoda kar edemem.4.×× seviyelerden aldım, aldığım yere gelse bile, param pul oldu. Yani her şekilde zarardayım.O yüzden, arsanın yeride,kartal41 arabasida beni ilgilendirmiyor. Ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku

Aslında ne kadar kolay bir yerdeymis değil mi mesela bir bilgi karadereli? bu kadar basit bir yerde olması insanı sasirtir. Onun gibi daha ne bilgiler var bulmak isteyene burayı boş verin buraya günde 2 dk bakın çıkın. Sonra dış dünyaya bakın asıl bilgi dışarda
    Sn temelanaliz ilk olarak size sordugum soruya cevap verdiginiz icin tsk ederim.bahsettiginiz gibi aslinda ortada duran fakat sahsen benim denk gelmemin uzun surecegi bir paylasim.en azindan yillarca konusulan ve yillarca konusulacakmi diye dusundugum pendik proje icin onemli dip notlar ip uclari.
    Sn temel analiz poliport ve polisan boya ile ilgilide bu tip ip uclari paylasimlar bulursaniz forumda veya en azindan ozelden paylasirsaniz ustunde tartismak isterim saygilar.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Teknik meknik hak getire arkadaşlar,teknik her gün bir formasyon değiştiriyor. Kuşlu sitede millet ağzını iyice bozdu, çok ağır küfürler ediyorlar. Burada belirsizlik hakim. Ytd
    Sn realiter umarim supriz bir gelismeye yakalanir ve yatirdiginiz parayi kar ile geri cekersiniz.
    Bu arada sizinle komisyonlar muhabbetinden sonra onbinde 2 olan komisyonumu baska bir bankaya pazarlik yaparak onbinde 1 e cekerek gectim.bence sizde araci kurumunuza onbinde 2 onbinde 1 komisyon veren bankalar araci kurumlar var diyerek talepde bulunun hacminiz vardi yanilmiyorsam kaybetmek istemeyeceklerdir.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Kartal 41, geriden güreşiyorsun.Daha önce 2.40 altına gelsin "arabamı satarım alırım" diyordun,şimdi 2.00 mi oldu.Ne arabaymış be bi satamadın. Farkındayım, Sana cevap verdikçe coşuyorsun. Sonunda elinde 15 bin Lot olduğunu öğrendik. Bu kadar lotlami milletin kafasını ütülüyordun. Susta biraz kafa dinleyelim.ytd
    15 bin mi 😃😃😃 hepinizden çok hissem olduguna iddaya girerim biz boşuna cırpinmadik buralarda geriye dönuk bak kaç yildir burdayiz bilgiye gelince çok bilgim var her konuda polho hakkinda elinde bulundurma sebebim de bu ama zamanı var ilk önce bu arsa izni biliceksin almadan çivi cakamazsin arsana bakalım ne zaman izin alınacak gecen ay söylemişdi cio kap haberinde kaç ay sürer allah bilir.

7. Sasa patronu yine geri alım açıkladı deliler gibi uçmuş hissede geri alım. Polhonun geri alacak patronu hiç olmadı. Hatta o salak japonlar bile 3 kuruşa hisseleri toplamıyor anlamak mümkün değil.

8. Sayın kartal diyelim ki buradaki herkesten çok lotun var evet olabilir... Ama daha bu işin izin işi olduğunu saniyorsan senin buradaki en küçük yatırımcıdan farkın yok hiç kusura bakma yok..

Sayfa 163/616 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •