Sayfa 176/278 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 2217 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: EKGYO - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Üç gündür hep aynı tyatro

Bakalım nereye kadar gidecek bu Oyun çıkan sonra yık

Merkez Bankası PPK,
    23 Eylül’de 100 ve bu gün de 200 olmak üzere 1 ayda toplam 300 baz puan
    faiz indirdi EKGYO %6 civarı artarak 1,8x lerden 1,9x lere ancak gelebildi!.
    Tersi olsaydı, sizce en az 1 taban yemez miydik ?
    Endeksteki 100 puanlık artışı da göz ardı etmemek lazım.

Bu tahtada büyük oyun var!.

Al-sat tut değildir.

3. Emlâk konut 0,50 faiz indirimini fiyatlamıştı.200 baz puana hiç tepki vermedi bunda bir gariplik var

Redmi Note 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. ne dedisek o .nereye el attılarsa orası çöküşten kurtaramıyor.11 yıl evvel büyük usta ekonomi uzmanı dünyada çok saygın yeri olan Sayın Babacan o dönem 1 dolarlardan halka açtı emlak gyo yu.kendisi yıllardır yok ve gelinen nokta emlak gyo nun hali .şirketi ne hale getirdiler.tıpkı halk bank vakıfbank ve diğerleri gibi .el attıkları yarı özeller özeller bile çöküşte borsada.yansıyor.durmuyorlar en önemliside o .durmuyor ve doymuyorlar .buda ekonomiye güvensizlik olarak olumsuz yansıyor.
    borsa çok hassas güven çok önemli .oda artık yok .ilk seçimle beraeber tekrar parlamenter demokratik milli cumhuriyet rejimiyle beraber borsamız ve kamular büyük ralliye başlayacaklardır .ve milyonlarca k.y. gerçek reel anlamda huzurlu olarak kazanç sağlamaya başlayacaktır.bırakın yarını 1 saat sonrası bile tedirgin bir ekonomi üşlkeyi ne hale getirdiler.
    Allah yardımcımız olsun .

5.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    ne dedisek o .nereye el attılarsa orası çöküşten kurtaramıyor.11 yıl evvel büyük usta ekonomi uzmanı dünyada çok saygın yeri olan Sayın Babacan o dönem 1 dolarlardan halka açtı emlak gyo yu.kendisi yıllardır yok ve gelinen nokta emlak gyo nun hali .şirketi ne hale getirdiler.tıpkı halk bank vakıfbank ve diğerleri gibi .el attıkları yarı özeller özeller bile çöküşte borsada.yansıyor.durmuyorlar en önemliside o .durmuyor ve doymuyorlar .buda ekonomiye güvensizlik olarak olumsuz yansıyor.
    borsa çok hassas güven çok önemli .oda artık yok .ilk seçimle beraeber tekrar parlamenter demokratik milli cumhuriyet rejimiyle beraber borsamız ve kamular büyük ralliye başlayacaklardır .ve milyonlarca k.y. gerçek reel anlamda huzurlu olarak kazanç sağlamaya başlayacaktır.bırakın yarını 1 saat sonrası bile tedirgin bir ekonomi üşlkeyi ne hale getirdiler.
    Allah yardımcımız olsun .
    Goklere sigdiramadigin Ali Babacanin bugunku ekonomik tabloda payi yokmu ?..

Reel effektif kurunu +%80 kadar cikartip dolari 1.14 TL indirerek ulkeyi ithalat cenneti yapmisti. Kuldani bile Cin den ithal ediyorduk. Asiri degerli TL yuzundenden binlerce fabrika uretimi durdurup ya yurt disina tasindi yada ithalatci olmustu...
    Yuksek faiz, Asiri degerli TL, ucuz ithal urunler ve dis kredi denklemi ile uretmeden 10 yillik sahte ve sanal bir refah donemi yasadik…..Ali Babacan ve ekibinin en buyuk basarisi buydu… Bu sahte refahin faturasinida ulkece en az 15 yil odemeye devam edecegiz. .

O donemde turizm sektorunde idim. Degerli TL yuzunden cok cektik. Turkiye de devlet memurlari bile maaslari ile Avrupa ya tatile gidebiliyorlardi...

iste, uretmeden gecici sahte ve sanal refahin sonu boyle olur.

Simdi Tam yilini hatirlamiyorum. O donem Ali Babacan bir TV kanalinda bir ekonomi programin konuguydu. Yaklasik 40-50 dakika konustu. O programda tek bir kere bile Uretim ve sanayi kelimesini kullanmamisti. O zaman ben bu noktayi not ettigim icin hala fafizamda hatirliyorum.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Goklere sigdiramadigin Ali Babacanin bugunku ekonomik tabloda payi yokmu ?..

Reel effektif kurunu +%80 kadar cikartip dolari 1.14 TL indirerek ulkeyi ithalat cenneti yapmisti. Kuldani bile Cin den ithal ediyorduk. Asiri degerli TL yuzundenden binlerce fabrika uretimi durdurup ya yurt disina tasindi yada ithalatci olmustu...
    Yuksek faiz, Asiri degerli TL, ucuz ithal urunler ve dis kredi denklemi ile uretmeden 10 yillik sahte ve sanal bir refah donemi yasadik…..Ali Babacan ve ekibinin en buyuk basarisi buydu… Bu sahte refahin faturasinida ulkece en az 15 yil odemeye devam edecegiz. .

O donemde turizm sektorunde idim. Degerli TL yuzunden cok cektik. Turkiye de devlet memurlari bile maaslari ile Avrupa ya tatile gidebiliyorlardi...

iste, uretmeden gecici sahte ve sanal refahin sonu boyle olur.

Simdi Tam yilini hatirlamiyorum. O donem Ali Babacan bir TV kanalinda bir ekonomi programin konuguydu. Yaklasik 40-50 dakika konustu. O programda tek bir kere bile Uretim ve sanayi kelimesini kullanmamisti. O zaman ben bu noktayi not ettigim icin hala fafizamda hatirliyorum.
    güzel yazı, tebrik ederim sn abartin

Sayfa 176/278 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •